Τράβηξαν εξάσφαιρο οι παίδες…

Τράβηξαν εξάσφαιρο οι παίδες…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψαν το παιχνίδι με τα Τρίκαλα οι παίδες της Λάρισας καθώς επικράτησαν άνετα με το ευρύ 6-0 και παραμένουν στην δεύτερη θέση, απέχοντας όμως πέντε πόντους από την κορυφή.

Εκεί όπου φιγουράρει πρώτη η Θεσσαλία και πλέον η λαρισινή ομάδα ακόμα κι αν πετύχει το απόλυτο στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν (την τελευταία αγωνιστική θα κάνει το ρεπό της) δεν ορίζει αυτή την τύχη της.

Οι νεαροί παίκτες του Ηλία Σελιώνη έδειξαν με το «καλημέρα» τις διαθέσεις τους και μόλις στο 3΄ ο Κώστας Χατζής πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενής απόκρουση του τερματοφύλακα Γκουλιώνη σε σουτ του Στατήρη και έκανε το 1-0.
Στο 18΄ο ίδιος παίκτης με πλασέ πέτυχε το 2-0 και στο 28΄ο Γιάννης Στατήρης αυτή τη φορά χρίσθηκε σκόρερ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και έτσι τελείωσε το α΄μέρος.


Μάλιστα η λαρισινή ομάδα θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα μιας και απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες με τους Αλεξίου (15΄, 33΄), Βουγιατζή (30΄σουτ στο δοκάρι) και Στατήρη (34΄) ενώ τα Τρίκαλα είχαν να επιδείξουν μια καλή στιγμή στο 25΄με τον Στεργίου.

Στο ίδιο τέμπο…
Και στην επανάληψη οι παίκτες της λαρισινής ομάδας συνέχισαν να έχουν το πόδι πατημένο στο γκάζι και με δράστη τον Ανδρέα Βουγιατζή στο 53΄και στο 61΄έφτασαν στο 5-0.

Το τελικό 6-0 διαμόρφωσε ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Αλεξίου με ωραίο τρόπο συνδυάζοντας έτσι με τον ιδανικότερο τρόπο την εξαιρετική του εμφάνιση.


Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Χρήστος Αγγελούλης αν και θα μπορούσε στο 58΄να καταλογίσει πέναλτι σε σπρώξιμο του Χατζή μέσα στην περιοχή. Καλοί και οι δύο βοηθοί κ.κ. Αναστασίου Η. και Ζάχος.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

(Η. Σελιώνης): Χαρισούλης (41΄ Καλιακούδας), Τσιλιάκος, Καραμπάλιος, Σπαρτής, Μηνάς (41΄Μπαϊρακτάρης), Αλεξόπουλος (41΄Γελαλής), Στατήρης, Αλεξίου, Χατζής, Βουγιατζής, Καρέντζος.
ΜΙΚΤΗ ΕΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

(Α. Μούτσιος): Γκουλιώνης, Μπαρμπάτσης, Τεντολούρης (64΄Καραγιώργος), Ανυφαντής, Τσιγαρίδας (68΄ Πλακοπίτας), Μακρής, Τσιαφίτσας, Κασιώλας, Λαζαρίδης, Στεργίου (64΄Μπαούσης), Παπαθανασίου.
Επίσημες παρουσίες…

Από πλευράς ΕΠΣΛ τον αγώνα παρακολούθησαν οι διοικητικοί Βασίλης Μητροδήμος και Γιάννης Βλάγκας ενώ τους αγώνες παρακολούθησε για μια ακόμη φορά και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ και νυν περιφερειακός προπονητής Θωμάς Κυπαρίσσης.

Τα αποτελέσματα
ΕΠΣ Θεσσαλίας - ΕΠΣ Πιερίας 2-1
ΕΠΣ Λάρισας - ΕΠΣ Τρικάλων 6-0
Ρεπό η ΕΠΣ Καρδίτσας
Η βαθμολογία (6η αγωνιστική)
1. ΕΠΣ Θεσσαλίας 10-4 15
2. ΕΠΣ Λάρισας 13-4 10
3. ΕΠΣ Καρδίτσας 5-5 6
4. ΕΠΣ Πιερίας 6-10 3
5. ΕΠΣ Τρικάλων 3-14 1
Επόμενη αγωνιστική (28/12/2011)
ΕΠΣ Καρδίτσας - ΕΠΣ Θεσσαλίας
ΕΠΣ Πιερίας - ΕΠΣ Λάρισας
Ρεπό η ΕΠΣ Τρικάλων
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















