Ad Here
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
01 Νοέμβριος 2024

Σε καλό δρόμο η μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 440

alt

Σε καλό δρόμο η μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μια ακόμη φιλική νίκη στο γήπεδο της Χάλκης αυτή τη φορά, κατέγραψε στο ενεργητικό της η μικτή Κ14 της ΕΠΣΛ, επικρατώντας αυτή τη φορά της αξιόμαχης Ακαδημίας Ολύμπικ με 4-2.

alt

Ένα ακόμη δυνατό τεστ στο στάδιο αυτό της προετοιμασίας, για το συγκρότημα του Νίκου Φώλλα που παρουσίασε και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και έδειξε πως βρίσκεται σε καλό δρόμο καθώς μετράει αντίστροφα για την έναρξη του ενωσιακού πρωταθλήματος.

alt

Όσο για την ομάδα του Σωτήρη Κουτσάκη, έδειξε με τη σειρά της καλά αγωνιστικά στοιχεία, μια καλοδουλεμένη ομάδα που έχει κι άλλα περιθώρια βελτίωσης.

alt

Μόλις στο 5΄ο Εμμανουήλ ήταν αυτός που με πλασέ έκανε το 1-0 και στο 40΄ο Αθανασόπουλος με εύστοχο χτύπημα πέναλτι πέτυχε το 2-0 για τη μικτή.

alt

Με το ξεκίνημα της επανάληψης και πιο συγκεκριμένα στο 50΄ο Αρσένης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

alt

Ο Παναγιωτίδης ανέλαβε δράση για την ακαδημία Ολύμπικ και με δύο προσωπικά γκολ (60΄, 68΄) μείωσε σε 3-2.

alt

Και στο 77΄ο Γεωργάκης ήταν αυτός που διαμόρφωσε το τελικό 4-2.

alt

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Γρηγοριάδης με βοηθούς τους κ.κ. Ντελέζο Π. και Αλεξίου.

ΜΙΚΤΗ Κ14 ΕΠΣΛ (Ν. Φώλλας):

alt

Εσερπέτης, Γκουρνέλης, Μαλέσκος, Γώγος, Κατσαρός, Αντωνίου, Καλογερόπουλος, Παπαχρήστου, Τζάρτας, Εμμανουήλ, Αθανασόπουλος.

Έπαιξαν και οι: Ζαχαρής, Τζιαστούδης, Τσιπλικιάρης, Ξαρχουλάκος, Τσουράκης, Γεωργάκης, Κωνσταντάκης, Φλοαρέ, Αρσένης, Παναγιωτίδης, Σαλτζίδης, Μπεκιάρης.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΟΛΥΜΠΙΚ (Σ. Κουτσάκης):

alt

Γεροκώστας, Ζηνούλης, Πουρνάρας, Μπασδέκης, Κυριακάκης, Παπαδάκος, Κολώνας, Φλώρος, Καραγιάννης, Νινίκας, Ντάσιος.

Έπαιξαν και οι: Αντωνιάδης, Ζέρβας, Κορομπίλιας, Παυλόπουλος, Κασίδης, Κουκούδας, Παναγιωτίδης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt