Ad Here
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
16 Οκτώβριος 2013

Στην επανάληψη πετούσαν… φωτιές!!!

Προβολές: 2622

alt

Στην επανάληψη πετούσαν… φωτιές!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν η μικτή νέων της ΕΠΣΛ βρέθηκε από το α΄μέρος πίσω στο σκορ με 0-1, στην επανάληψη «μεταμορφώθηκε» και παρουσιάστηκε εξαιρετική στον αγωνιστικό χώρο ανατρέποντας τα δεδομένα και έφτασε έτσι στην ευρεία νίκη με 4-1.

alt

Εξαιρετική πρεμιέρα για τους παίκτες του Μιχάλη Μπίζιου που ξεδίπλωσαν το πλούσιο ταλέντο τους και έφτασαν δίκαια στην επικράτηση, αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Ο Παντέλογλου ήταν αυτός που στο 34΄με κεφαλιά έκανε το 0-1 μετά από χτύπημα κόρνερ του Αντωνόπουλου και έτσι τελείωσε το α΄μέρος, με τους φιλοξενούμενους να έχουν καλύτερη παρουσία στον αγωνιστικό χώρο.

alt

Όμως στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα και με την είσοδο των Νούσιο, Τζουμάκα και Μπούρα ανέβασαν στροφές και στο 59΄ο Ζαμπέτας έφερε το ματς στα ίσια.

alt

Έξι λεπτά αργότερα ο Νούσιος με παλικαρίσιο τρόπο πέτυχε την ολική ανατροπή κάνοντας το 2-1 και στο 77΄ο Μάντζαρης με άψογο σουτ μετά από ωραία μεταβίβαση του Μπούρα έκανε το 3-1.

Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε στο 90΄ο Μαστακούλης διαμορφώνοντας το τελικό 4-1.

alt

Σκάουτερ στη Νεάπολη…

alt

Το «παρών» στο γήπεδο της Νεάπολης έδωσε και ο παλαίμαχος παίκτης του ΠΑΟΚ Κώστας Λαγωνίδης ο οποίος τσέκαρε αρκετούς «μικρούς»…


Η διαιτησία

alt

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Αντώνη Κορέστη και Θωμά Ζάχο.

ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Μ. Μπίζιος):

alt

Αναστασίου, Καρακώστας, Μαστακούλης, Παπακώστας, Μητσογιάννης, Μπίλλης (68΄Μπούρας), Γελαλής Ν. (35΄λ.τ Νούσιος), Ζαμπέτας, Μάντζαρης, Κουσιάς (46΄Τζουμάκας), Καλφούντζος.

ΕΠΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ (Δ. Τσιόγκας):

alt

Τσιότρας, Κρανιάς, Αντωνόπουλος, Παπαθωμάς, Παντέλογλου, Δερμιτζάκης (70΄Σταματίου), Τσιάνος (48΄Γιάτσος), Ζαρίφης (78΄Βουρδάκης), Γκλαβίνης, Κανδύλας, Δαμάσκος.

ΝΕΟΙ

Τα αποτελέσματα

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας 4-1

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Πιερίας 2-4

Ρεπό: ΕΠΣ Καρδίτσας


Η βαθμολογία (1η αγωνιστική):

1. ΕΠΣ Λάρισας 4-1 3

2. ΕΠΣ Πιερίας 4-2 3

3. ΕΠΣ Τρικάλων 2-4 0

4. ΕΠΣ Θεσσαλίας 1-4 0

5. ΕΠΣ Καρδίτσας 0-0 0


Επόμενη αγωνιστική (23/10)

ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Τρικάλων

ΕΠΣ Πιερίας-ΕΠΣ Καρδίτσας

Ρεπό: ΕΠΣ Λάρισας


ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΖΙΟΣ:

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός της μικτής νέων Μιχάλης Μπίζιος δήλωσε:

alt

«Κάθε αρχή και δύσκολη καθώς και δεν ξεκινήσαμε καλά αφού βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Όμως στην επανάληψη βελτιωθήκαμε αρκετά και σε αυτό βοήθησαν και οι αλλαγές που έγιναν, τα παιδιά έδειξαν μεγάλη διάθεση και καταφέραμε να ανατρέψουμε τα δεδομένα, φτάνοντας στην ισοφάριση σε ένα καίριο σημείο. Από κει και πέρα παίξαμε καλά στην κόντρα, πετύχαμε τέσσερα πανέμορφα τέρματα και φτάσαμε δίκαια στην επικράτηση και δεν το κρύβω πως είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο από το αποτέλεσμα, όσο και από την εμφάνιση. Δεν γνωρίζω τη δυναμικότητα των άλλων ομάδων αλλά η αλήθεια είναι πως ο Βόλος με εξέπληξε, σε ένα παιχνίδι που πήγε στη δύναμη.

Η συνέχεια εκτιμώ πως θα είναι ακόμα καλύτερη, υπάρχουν αξιόλογοι παίκτες αλλά χρειάζεται υπομονή απ’ όλους…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt