Ορεξάτοι και το 2014 οι παίδες της ΕΠΣΛ…

Ορεξάτοι και το 2014 οι παίδες της ΕΠΣΛ…
Εντυπωσιακά ξεκίνησαν και τη νέα χρονιά οι παίδες της μικτής ΕΠΣΛ καθώς συνέτριψαν την αντίστοιχη των Τρικάλων με το ευρύ 4-0 και παραμένουν σταθερά στην κορυφή της βαθμολογίας.
Αναμέτρηση στην οποία οι νεαροί παίκτες του Αχιλλέα Μαστοροδήμου παρουσίασαν άριστα δείγματα γραφής και έφτασαν πανάξια στην επικράτηση με τον Καλύβα να σκοράρει δις ενώ δίχτυα βρήκαν και οι Ζιάκας και Καλαπανίδας.
ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μαστοροδήμος): Παπαδημητρίου, Κακάμης, Κυρίτσης Θ., Κυρίτσης Γ., Κωφός, Τόπης, Μπαμπατσιάς, Κατσαρός, Κοτσιανούλης, Καλύβας, Ζιάκας.
Έπαιξαν και οι: Παπαπολυμέρου, Χαλάτσης, Ροντούλης, Λιόντος, Καλαπανίδας, Καλφούντζος, Κομισόπουλος.
ΠΑΙΔΕΣ
Τα αποτελέσματα
ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Τρικάλων 4-0
ΕΠΣ Θεσσαλίας -ΕΠΣ Καρδίτσας 6-1
Ρεπό: ΕΠΣ Πιερίας
Η βαθμολογία (8η αγωνιστική):
1. ΕΠΣ Λάρισας 17-4 15
2. ΕΠΣ Θεσσαλίας 17-9 12
3. ΕΠΣ Πιερίας 18-6 10
4. ΕΠΣ Τρικάλων 8-19 7
5. ΕΠΣ Καρδίτσας 7-29 1
Επόμενη αγωνιστική (15/1)
ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας
ΕΠΣ Θεσσαλίας-ΕΠΣ Πιερίας
Ρεπό: ΕΠΣ Τρικάλων
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ:
«Να καπαρώσουμε την πρωτιά…»

Μετά το τέλος του αγώνα ο έμπειρος τεχνικός Αχιλλέας Μαστοροδήμος δήλωσε:
«Καταρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά. Επιστρέψαμε στη δράση μετά τις γιορτινές μέρες και δείξαμε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο φτάνοντας δίκαια στη νίκη αφήνοντας έτσι πίσω το άτυχο αποτέλεσμα στο Βόλο. Απομένουν ακόμη δύο παιχνίδια στα οποία καλούμαστε να τα κερδίσουμε έτσι ώστε να καπαρώσουμε την πρωτιά ενώ παράλληλα θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες και σε άλλα παιδιά…».
Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















