Γέμισε… το «οπλοστάσιο»

Γέμισε… το «οπλοστάσιο»
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Οι προσθήκες των Κολοβού, Μαντζαφούλη, Γιαννακόπουλου και Γκαραλιάκο ουσιαστικά αποτελούν τις τελευταίες μεταγραφικές πινελιές για την ομάδα του Πυργετού αν και τίποτα δεν αποκλείεται να «χτυπήσουν» και πάλι.
Ο τεχνικός των «βυσσινί» Κώστας Κατσάρας είδε με ικανοποίηση να γεμίζει το ρόστερ με παίκτες με τεράστια εμπειρία αν συνυπολογίσει κανείς και την παρουσία του Χρήστου Δούκα αλλά παικτών με πλούσιο ταλέντο. Η ομάδα του Κάτω Ολύμπου συνεχίζει την προετοιμασία της με εντατικούς ρυθμούς και έχει μπροστά της αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα προκειμένου να δουλέψει, έτσι ώστε να «δέσει» και να εμφανιστεί πανέτοιμη με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Όπως και πέρσι με τον Αετό…
Για μια ακόμη φορά ο Αετός Μακρυχωρίου θα βρεθεί στο δρόμο του Πυργετού για τον θεσμό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ όπου και θα τεθεί αντιμέτωπος το ερχόμενο Σάββατο στις 16.45 για την β΄φάση. Να σημειωθεί πως πέρσι οι «βυσσινί» είχαν περάσει με νίκη 1-0 και σκόρερ τον Μάτο.
Τελευταία
- Μπαλαμώτης και σιγουρεύει τα άκρα το Καλοχώρι…
- Τριπλή μεταγραφική ενίσχυση και έναρξη προετοιμασίας για τον Π.Ο.Ε
- Θα λάμψει ξανά ο Αστέρας Μελισσοχωρίου!
- Λείπει ο «ζογκλέρ»!
- «Σίρερ» από τα παλιά στην Ανάβρα!
- Καββαδίας… ο ορισμός του γκολτζή!
- Αίαντας Τυρνάβου σημαίνει ανάδειξη ταλέντων!
- Ταχύτητα στα άκρα του Μαχητή…
- Μπήκαν οι πρώτες βάσεις για τη νέα σεζόν στον Π.Ο.Ε…
- Η «Μπάρτσα» απέκτησε τον «Καντέ»!
















>
















