Θα τριτώσει το καλό;

Θα τριτώσει το καλό;
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Για την Ελασσόνα η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών αποτελεί πρόκληση και για τον λόγο αυτό θα προσπαθήσει και στο παιχνίδι με τον Αγρότη Λιανοκλαδίου να κάνει το αυτονόητο που είναι να πανηγυρίσει.
Στο παιχνίδι που θα λάβει χώρα στο γήπεδο του Λιανοκλαδίου την Τετάρτη 4 Μαϊου (16.30), οι «κόκκινοι» του Αλέκου Αλεξανδρή καλούνται να επιβεβαιώσουν την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκονται, με αποκορύφωμα την ευρεία νίκη που πέτυχαν με 4-1 επί του πρωταθλητή Οικονόμου Τσαριτσάνης, έστω κι αν το ματς είχε φιλικό χαρακτήρα.
Το ευχάριστο για τον έμπειρο τεχνικό είναι πως θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεση του ενώ συνάμα θα έχει σύμμαχο και την καλή παράδοση απέναντι στον Αγρότη καθώς στις δύο φετινές αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα, η Ελασσόνα μετράει ισάριθμες νίκες με 3-0 εντός έδρας και 1-0 εκτός και ευχή όλων είναι να τριτώσει το καλό.
Να θυμίσουμε πως στην προηγούμενη φάση οι «κόκκινοι» είχαν αποκλείσει εκτός έδρας τον Πρωτεσίλαο Πτελεού με 1-0 χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Φλώρου ενώ αν πάρουν την πρόκριση απέναντι στον Αγρότη, τότε θα αντιμετωπίσουν στην επόμενη φάση τον νικητή της αναμέτρησης Απεραντιακός-Τολοφώνας.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του Κυπέλλου Ερασιτεχνών που θα διεξαχθούν την Τετάρτη 4 Μαϊου (16.30) αλλά και οι διαιτητές που «σφυρίζουν» τους αγώνες έχουν ως εξής:
Ελπίδα Σαππών-Αρης Ακροποτάμου (Δημοτικό Σαππών):
Γ. Κυριαζίδης, Σ. Λιώλιας-Σπ. Βασιλόπουλος (ΣΔ Εβρου),
Οδυσσέας Κορδελιού-Εδεσσαϊκός (Δημοτικό Κορδελιού):
Δ. Καραντώνης, Β. Γιοβαννόπουλος-Ι. Καραγκιοζόπουλος (ΣΔ Ημαθίας),
Θεσπρωτός-Ολυμπος Κέρκυρας (Δημοτικό Ηγουμενίτσας):
Ν. Ρούσσος-Μπεκερτζής, Η. Κωνσταντίνου-Η. Γκαρτζωνίκας (ΣΔ Πρέβεζας-Λευκάδας),
Αγρότης Λιανοκλαδίου-Ελασσόνα (Δημοτικό Λιανοκλαδίου):
Ε. Σκουλάς, Κ. Πετρόπουλος-Α. Δαλούκας (ΣΔ Θεσσαλίας),
Απεραντιακός-Τολοφώνας (Δημοτικό Καρπενησίου):
Ερατεινής: Β. Παναγιωτόπουλος, Α. Κολοσιώνης-Κ. Καλαμπόκης (ΣΔ Αιτωλοακαρνανίας),
Αστέρας Μαγούλας-Ενωση Μιδέας (Δημοτικό Μαγούλας):
Γ. Σέγκος, Στ. Ρουμπής-Γ. Πασχαλίδης (ΣΔ Εύβοιας),
Αναγέννηση Ιεράπετρας-Επισκοπή (Δημοτικό Ιεράπετρας):
Γ. Φουκάκης, Ι. Κουράκης-Φ. Λιανδράκης (ΣΔ Ηρακλείου).
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















