Επέστρεψε δριμύτερος ο Π.Ο.Ε, στην ΑΣΑ ο Αμανατίδης…

Επέστρεψε δριμύτερος ο Π.Ο.Ε, στην ΑΣΑ ο Αμανατίδης…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Τα χαμόγελα επέστρεψαν για τα καλά στον Π.Ο.Ε μιας και το συγκρότημα του Αλέκου Αλεξανδρή επανήλθε δριμύτερο μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος και κατάφερε να μετρήσει το απόλυτο στις δύο εντός έδρας αναμετρήσεις με Αλμυρό και Λιανοκλάδι αντίστοιχα.
Φυσικά και το έργο του αυτή την Κυριακή στην Καρδίτσα με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση που φαντάζει ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο μόνο δύσκολο μπορεί να χαρακτηριστεί αλλά οι «κυανόλευκοι» θα μεταβούν εκεί με σκοπό να κάνουν το παιχνίδι τους και να διεκδικήσουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που θα τους διατηρήσει σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή. Το ελασσονίτικο συγκρότημα θα στερηθεί των υπηρεσιών για μια ακόμη φορά του τραυματία Τερλελή ενώ αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του Παγκαρλιώτα.
Αμανατίδης ο εκλεκτός…
Θέμα ωρών είναι πλέον η επίσημη ανακοίνωση από την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Περικλή Αμανατίδη.
Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι οριστική με το τυπικό κομμάτι μόνο (της επίσημης ανακοίνωσης) να απομένει. Σε ότι αφορά τον μεγάλο αγώνα της Κυριακής με την Ελασσόνα ο Περικλής Αμανατίδης θα είναι στην κερκίδα όπου θα παρακολουθήσει την προσπάθεια των παικτών ενώ από την Δευτέρα θα "πιάσει" δουλειά για την μεγάλη επιστροφή. Μεγάλο ζητούμενο πλέον είναι η κατάκτηση της νίκης την προσεχή Κυριακή που πέρα από τη βαθμολογική ώθηση θα δώσει και ψυχολογία τόσο στους παίκτες όσο και στους φίλους της ομάδας.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















