Ενδιαφέρον για τρεις…

Ενδιαφέρον για τρεις…
Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο Αμπελωνιακός στο πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής και το γεγονός πως οδηγεί την κούρσα στον 4ο όμιλο, δεν έχουν περάσει απαρατήρητα μιας και αρκετοί παίκτες βρίσκονται ψηλά στη λίστα αρκετών ομάδων.
Μάλιστα πιο έντονα απ’ όλους ακούγονται τα ονόματα του τερματοφύλακα Χρήστου Κατσίβελου (φωτό), του δεξιού οπισθοφύλακα Γιώργο Ρόκα καθώς και του χαρισματικού μεσοεπιθετικού Ανδρέα Χατζηλιόντα. Σύμφωνα με πληροφορίες μια από τις ενδιαφερόμενες ομάδες είναι και ο Πλατανιάς Χανίων που προπορεύεται στο πρωτάθλημα της Football League και δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες, οι τρεις παίκτες να κατηφορίσουν στην Κρήτη προκειμένου να πάρουν μέρος στις προπονήσεις.
Σε κυκλοφορία τα εισιτήρια…
Για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με την Αναγέννηση Καρδίτσας την Κυριακή 29/1 η Διοίκηση του Συλλόγου έθεσε σε κυκλοφορία εισιτήρια των 5 ευρώ τα οποία δικαιούνται τα μέλη που έχουν εξοφλήσει την ετήσια συνδρομή τους. Για την προμήθεια των εισιτηρίων θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα γραφεία του Συλλόγου κατά τις απογευματινές ώρες.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>
















