Ad Here
Περιφερειακό - Δ Εθνική
15 Μάρτιος 2012

Στο πόδι… η Ελασσόνα

Προβολές: 1223

alt

Στο πόδι… η Ελασσόνα

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Λίγες ώρες απέμειναν για τη διεξαγωγή του μεγάλου ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής ανάμεσα στον πρωτοπόρο Π.Ο.Ε και τον τρίτο στη βαθμολογία ΑΟΚ, ένα ματς κομβικής σημασίας όπου μπορεί να κρίνει πολλά.

Οι «κυανόλευκοι» του Γιώργου Καμπερίδη βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλουν να το επιβεβαιώσουν και στο μεγάλο αυτό παιχνίδι, εκμεταλλευόμενοι κατά τον καλύτερο τρόπο τον παράγοντα έδρα. Μια νίκη που αν επιτευχθεί επί ενός αντιπάλου που έχει τους ίδιους στόχους, τότε αυτόματα κάνει τον Π.Ο.Ε ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση της ανόδου μιας και θα κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα. Αγωνιστικά εκτός μάχης έχουν τεθεί ο τιμωρημένος Ρέτσας και ο τραυματίας Παγκαρλιώτας, σε ένα παιχνίδι όπου το γήπεδο αναμένεται να ζήσει μεγάλες στιγμές με τον κόσμο να αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών».


Όλοι κοντά στην ομάδα…

Μάλιστα από τη διοίκηση του συλλόγου έγινε γνωστή η παρακάτω ανακοίνωση:

«Ο πρόεδρος της ομάδας κ. Ανδρέας Πάτσης η Διοίκηση, το προπονητικό team και ποδοσφαιριστές του Συλλόγου, καλούν το φίλαθλο κόσμο της περιοχής, να δώσει βροντερό «παρών» στο γήπεδο ώστε να βοηθήσει την ομάδα ,να φτάσει στην επίτευξη του στόχου της. Η παρουσία ΟΛΩΝ κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη. ΌΛΟΙ κοντά στην ΟΜΑΔΑ μας!!!


Επίσκεψη στα σχολεία της Ελασσόνας

Αύριο Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί, αντιπροσωπεία του Π.Ο.Ελασσόνας, με επικεφαλής τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη, τον γενικό αρχηγό Πέτρο Τσιτσιμπή αλλά και ποδοσφαιριστές της ομάδας θα βρεθούν στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο Ελασσόνας όπου και θα μοιράσουν εισιτήρια στους μαθητές ενόψει του κυριακάτικου εντός έδρας ματς με τον Α.Ο.Καρδίτσας. Οι παίκτες της Ελασσόνας θα ενημερώσουν καθηγητές και μαθητές για το πόσο σημαντική είναι η παρουσία στις κερκίδες του γηπέδου και πόσο θα τους βοηθήσει στο να κατακτήσουν το πρωτάθλημα, που θα τους φέρει στα σαλόνια της Football League 2.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt