Ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας…
Ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας…
Ο Πυργετός πέρασε χωρίς απώλειες από την έδρα του Ταυρωπού καθώς επικράτησε εύκολα με 3-0 και παραμένει ζωντανός στη μάχη της σωτηρίας μιας και βρίσκεται πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το συγκρότημα του Γιάννη Αλεξούλη έκανε ιδανικό ξεκίνημα μιας και μόλις στο 3΄ο Λεωνίδας Κωστούλας με κεφαλιά μετά από κεφαλιά πάσα του Μπαρούτα και κόρνερ του Μάγγου έκανε το 0-1 και έδωσε έτσι «φτερά» στα πόδια των «βυσσινί». Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πυργετός έφτασε και σε ένα δεύτερο τέρμα όταν ο Μάγγος και πάλι εκτέλεσε κόρνερ και ο Γιώργος Κουρδής που εκμεταλλεύτηκε σύγχυση στα αντίπαλα καρέ πέτυχε το 0-2.

Στο 67΄ο Κωστούλας ήταν αυτός που χρίσθηκε σκόρερ αξιοποιώντας τη σέντρα του Μάγγου που είχε πολλά κέφια και διαμόρφωσε το τελικό 0-3 μιας και στο 85΄ο Τσιαλέμης είχε δοκάρι. Όσο για τον Ταυρωπό που έχει αποχαιρετήσει τη κατηγορία, ο Χατζάρας έφτασε πολύ κοντά στο γκολ στο 78΄αλλά ο Καρλιάμπας απομάκρυνε με αυτοθυσία προ της γραμμής.
ΤΑΥΡΩΠΟΣ (Λ. Καλογεράκης): Αμίλης, Δανιήλ, Ζάρρας Χ., Κόκκινος (82΄ Κουρκούνας), Κυριακίδης, Κωνσταντινίδης, Παπαδημητρίου, Παπακώστας, Παράσχης, Σαμαράς (68΄Χατζάρας), Τσιαμούλης (76΄Δημόπουλος).
ΠΥΡΓΕΤΟΣ: Μπρέλλας, Γκουγκούδης, Γρηγορίου, Δούκας, Ιορδανίδης (62΄λ.τ Καρλιάμπας), Κουρδής Γ. (72΄Ζαφειρίου), Κωστούλας (78΄Τσιαλέμης), Μάγγος, Μπαρούτας, Φιλιππούλης, Σάββας.
Τελευταία
- Ποιος Σούκερ; Τολάρας, λέμε!
- Μεγάλες μορφές!
- Λάλα… το Μητσάρα!
- Δύο αγάπες έχει στη ζωή!
- Αποχώρησε ο Σκούπρας από τον Σμόλικα…
- Τάραξε… τα νερά ο Απόλλωνας Γαλήνης!
- Ανανέωσε και ο «μαέστρος» στον Τύρναβο…
- Ασφαλίζει την εστία ο Ατρόμητος…
- Εξαιρετική κίνηση για τον Δαμασιακό…
- Γιε μου σου δίνω τη σκυτάλη!
















>

















