Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών στον Π.Ο.Ε

Συνεχίζονται οι εγγραφές μελών στον Π.Ο.Ε
Στις 27 Μαΐου θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Π.Ο.Ε., όπου και θα παρευρίσκονται μόνο μέλη που θα έχουν εγγραφεί και θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής με ψήφο και στις εκλογές. Η προσωρινή τριμελής επιτροπή απαρτίζεται από τους Ηλία Παναγιωτίδη (24930-23330), Θανάση Λυγούρα (698-3512403) και Γιώργο Κουκούλη. Όσοι θέλουν να εγγραφούν, να επικοινωνήσουν με την επιτροπή.
Ο Π.Ο.Ε ευχαριστεί…
H Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Π.Ο.Ελασσόνας, θέλει να ευχαριστήσει θερμά και δημοσίως τους παρακάτω, για την σημαντική οικονομική βοήθεια που παρείχαν στην ομάδα το τελευταίο χρονικό διάστημα:
Και πιο συγκεκριμένα Το καφέ Οξυγόνο των αδελφών Τριανταφύλλου, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Γιάννη Δραγατσίκη, τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάρισας κ. Θανάση Παιδή, τον υποψήφιο Βουλευτή Λάρισας των "Ανεξάρτητων Ελλήνων" κ. Βασίλη Κόκκαλη, τον πρόεδρο του Κυνηγετικού Συλλόγου Ελασσόνας κ. Φιλίππο Πακάκη, την εκδότρια της εφημερίδας "Ελευθερία" κ. Δανάη Δημητρακοπούλου, την Βιομηχανία "ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ" του κ. Ζήση Μπουζούκη, τον Δήμαρχο Λάρισας κ. Κώστα Τζανακούλη, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δημοτικό σύμβουλο κ. Θανάση Ζιώγα και το Δήμο Ελασσόνας.
Επίσης τον κ. Δημήτρη Λέκκα, για την χορηγία της διαμονής των ποδοσφαιριστών σε ξενοδοχείο, την ταβέρνα "Αλκαζάρ" για τα καθημερινά γεύματα που παρέθεσε στους ποδοσφαιριστές, καθώς και τις ταβέρνες, "Γιατάκι", "Μαγειρέματα", "Πολύγευστο" και το ξενοδοχείο "ΔΙΑΣ" για τα δείπνα που παρέθεσαν στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.
Ακόμη, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους επαγγελματίες και τους φιλάθλους της Πόλης, που στάθηκαν δίπλα στη μεγάλη προσπάθεια της ομάδας, για την άνοδο στη Football League 2.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















