Ικανοποίηση και αισιοδοξία…

Ικανοποίηση και αισιοδοξία…
Αν και το πρώτο τεστ για τον Αμπελωνιακό ήταν αρνητικό με τους «πράσινους» να γνωρίζουν την ήττα με 1-0 από τον Ρήγα Φεραίο, όμως ο έμπειρος τεχνικός Βασίλης Νάρης έμεινε ικανοποιημένος από αυτά που είδε.
Το γεγονός πως η ομάδα προέρχεται από διπλές προπονήσεις και έχοντας απέναντι της έναν έμπειρο αντίπαλο σαφώς και αποτελεί σοβαρή δικαιολογία για τους Αμπελωνίτες που παρόλο αυτά παρουσιάστηκαν ανταγωνιστικοί. Επόμενη φιλική δοκιμασία για τους «πράσινους» την Τετάρτη με αντίπαλο την ΑΕΔ Νίκαιας.
Νέες προσθήκες…
Μετά την απόκτηση του δυναμικού μέσου Θοδωρή Τσιάλτα (φωτό) από τον Δαμασιακό, οι ιθύνοντες του συλλόγου προχώρησαν και στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού Σταύρου Τασούλη ο οποίος αγωνιζόταν στη Νέα Πόλιτεία. Φυσικά και οι μεταγραφικές κινήσεις δεν έχουν ολοκληρωθεί ενώ στο φιλικό με τον Ρήγα δοκιμάσθηκε και 21χρονος τερματοφύλακας Νίκος Σαραντάκος ο οποίος κατάγεται από την Καλαμάτα και άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Τέλος οριστικοποιήθηκε η παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Γιώργου Κακαβιτση στον Τύρναβο.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















