Ad Here
Περιφερειακό - Δ Εθνική
30 Αύγουστος 2012

Αυτός ο Π.Ο.Ε έχει μέλλον…

Προβολές: 1131

alt

Αυτός ο Π.Ο.Ε έχει μέλλον…

Η πρώτη φιλική παράσταση του νέου Π.Ο.Ε ήταν άκρως επιτυχημένη μιας και επικράτησε της σαφώς πιο έτοιμης ΑΕΔ Νίκαιας με 2-1.

Οι Ελασσονίτες υπό τις οδηγίες του Νίκου Φώλλα μπορεί να υστέρησαν στον τομέα της φυσικής κατάστασης, κάτι απολύτως φυσιολογικό μιας ξεκίνησαν προετοιμασία πριν λίγες μέρες, αλλά έδειξαν ποδοσφαιρικό θράσος και διάθεση για προσφορά και σίγουρα το μέλλον γι’ αυτούς διαγράφεται ευοίωνο, αρκεί η προσπάθεια αυτή να συνεχιστεί.

Στην αντίπερα όχθη το συγκρότημα των Χρήστου Καπελιάνη-Γιώργου Καμάκα έδειξε σαφώς πιο έτοιμο αγωνιστικά και σίγουρα η δική του παρουσία στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον μιας και είναι μια ομάδα που έχει μεγάλες δυνατότητες.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄ ο Ηλίας Χριστοδούλου μετά από ολιγωρία στην άμυνα του Π.Ο.Ε αλλά δέκα λεπτά αργότερα ο Γεωργούλας με προβολή έφερε το ματς στα ίσια.

Τη νίκη στον Π.Ο.Ε χάρισε στο 60΄ο Τόλιος με πλασέ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Τζιόλας με βοηθούς τους κ.κ. Κεραμίδα και Βαλιώτη.

Π.Ο.Ε (Ν. Φώλλας): Γκουτζουρέλας, Κουμπούρας, Παπαποστόλου, Γεωργούλας, Βάλλας, Σκλάβος, Στάθης, Σισμανίδης, Τσιαλέμης, Καραγκούνης, Τόλιος.

Έπαιξαν και οι: Πακάκης, Γκαντούνας, Βαρνάς, Ζηρδέλης, Νούσιας, Κουμπούρας, Παναγιώτου, Μουρατίδης.

ΑΕΔ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χ. Καπελιάνης-Γ.Καμάκας): Τζουβάρας, Νταής (46΄ Κεχαγιάς), Χονδρονάσιος, Γεωργόπουλος, Ψαρούλης, Σούλι (55΄ Βέργος), Σακελλαρίου (46΄ Ραμάι), Σβερκούλης, Ιορδανίδης, Δαλαμπύρας (46΄ Βακαλάς), Χριστοδούλου.

Έπαιξαν και οι: Καρανίκας, Τασιόπουλος, Μπούκας, Σαλτσίδης, Πασχάλης, Ανδρέου, Μπαρλαγιάννης.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt