Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ…
Υπάρχει σοβαρό πρόβλημα στο γκολ…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: JOHN FIT
Για μια ακόμη φορά η έλλειψη του παίκτη που θα σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα έκανε αισθητή την παρουσία της στην εντός έδρας αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με τη Γραβιά, με τους «πράσινους» να παραχωρούν «λευκή ισοπαλία στον Ανδρούτσο.

Αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αφήσει ικανοποιημένους τους Αμπελωνίτες που παραμένουν σε δεινή βαθμολογική θέση και θα χρειασθεί μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να καλύψουν το χαμένο έδαφος.

Όσο για την ομάδα της Γραβιάς αυτή παρουσίασε ένα αξιόμαχο σύνολο και μάλιστα στην επανάληψη θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά με τον ιδιαίτερα δραστήριο Μπουγιώτα.

Ο Αμπελωνιακός ξεκίνησε δυνατά στην αναμέτρηση και θα μπορούσε να σκοράρει τόσο με τον Δημολιό στο 19΄, όσο και με τον Κομισόπουλο στο 26΄αλλά δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.
Αντίθετα η Γραβιά είχε δύο καλές στιγμές με τον Μπουγιώτα στο 9΄και στο 18΄.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν και πάλι στον ακατάλληλο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου του Αμπελώνα, χωρίς όμως να απειλήσουν ιδιαίτερα σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θα μπορούσαν να πετύχουν ένα τέρμα με τους Παπαευθυμίου 64΄, Μπουγιώτα 73΄και Αναγνώστου 80΄, με το 0-0 να μένει ως το τέλος.

Η διαιτησία

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του κ. Γκορτσίλα που είχε βοηθούς τους κ.κ. Μερκενίδη και Νατσιόπουλο (Μακεδονίας).
ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Β. Νάρης):

Παπαγιάννης, Μαυρίδης, Τζιαρτζιάνης, Κομισόπουλος, Μπουρουζίκας, Μπίκος, Τσιάλτας (84΄Καριπίδης), Τασούλης, Βούκιας (65΄Σιαμαντούρας), Αλεξανδρής, Δημολιός.
ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ ΓΡΑΒΙΑΣ (Κ. Λίβας): Κοκονδύνης, Σκόρδας, Ντζαβίδας, Σταμούλης, Ταμάμης Η,Μ Αναγνώστου, Παπαευθυμίου (84΄Ταμάμης Λ.), Λέσσης (81΄Κάππος), Μπουγιώτας, Καρδάρας, Σαγανής (91΄Νάσιος).
Μάτια… από το Περιστέρι
Την αναμέτρηση του Αμπελωνιακού με τη Γραβιά παρακολούθησε και ο υπεύθυνος της U-20 του Ατρόμητου Αθηνών, Σωτήρης Θεοδώρου ο οποίος τσέκαρε ορισμένους παίκτες.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















