Ντέρμπι στα χαρτιά!!!
Ντέρμπι στα χαρτιά!!!
PHOTO: Γιώργος Κυδώνας
Εντυπωσιακός εμφανίστηκε ο Δωτιέας Αγιάς στο λαρισινό ντέρμπι με τον Π.Ο.Ε τον οποίο και φιλοδώρησε με τρία τέρματα και ανέβηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του 4ου ομίλου της Δ΄Εθνικής.

Μετά το «πατατράκ» της Τετάρτης στο Καρπενήσι, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν χαρακτήρα αι έφτασαν δίκαια στην επικράτηση απέναντι στους Ελασσονίτες που πάλεψαν φιλότιμα.
Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως αγωνίσθηκαν για πρώτη φορά με τη φανέλα του Δωτιέα οι νεαροί και πολλά υποσχόμενοι Κασίδας, Τσιαγκαλάς και Καραπλιάγκος.
Μόλις στο 5΄ο Λεωνίδας Κωστούλας και μετά από έξοχη ατομική ενέργεια έκανε το 1-0 για τους Αγιώτες και στο 43΄ο Γιώργος Τσατσαλίδης αξιοποίησε την πάσα του Τζιόλα στην πλάτη της άμυνας και έκανε το 2-0.


Στην επανάληψη ο Δωτιέας έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του μιας και στο 87΄ο Βαγγέλης Τζιόλας έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από ωραία ενέργεια του Κουρούμαλου και δεν δυσκολεύτηκε να πετύχει το τελικό 3-0.


ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κώστας Μάγγος-Δημήτρης Κωστής):

Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Γεωργαντζιάς, Κωστούλας (88΄Καραπλιάγκος), Τσακάλι, Πολύζος, Κουβελάς, Κουρούμαλος, Τζιόλας, Τσατσαλίδης (85΄Κασίδας), Κοταρέλας (75΄Τσιαγκαλάς).
Π.Ο. ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ (Γ. Καλτέκης):

Σεμπίρης, Κρίτσας, Ζηρδέλης, Βάλλας, Λέτσιος (71΄Μπίλας), Κουμπούρας, Φλώρος (77΄Γκαλίτσιος), Καραγκούνης, Σισμανίδης, Σιαφαρίκας, Παναγιώτου (63΄Παναγιώτου).
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















