Μέτρησαν οι απουσίες για τους «πράσινους»…
Μέτρησαν οι απουσίες για τους «πράσινους»…
Δυστυχώς για τον Αμπελωνιακό οι σημαντικές απουσίες (Μπίκος, Μπουρουζίκας, Κομισόπουλος, Πασχαλίδης) φάνηκαν πως επηρέασαν τους «πράσινους» οι οποίοι και γνώρισαν εντός έδρας ήττα με 2-0 από τον ΑΟΚ (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Δ΄Εθνικής).

Σε ένα παιχνίδι όπου οι Αμπελωνίτες δεν έπιασαν καλή απόδοση και δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι καλό από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση απέναντι σε μια ομάδα που αν και αγωνιζόταν από το 55΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Παππά, κατάφερε να πετύχει δύο τέρματα με τους Ζιώγα και Τσέλιο.
Έτσι η υπόθεση παραμονή παραμένει δύσκολη για τους παίκτες του Βασίλη Νάρη που καλούνται να ανασυνταχθούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ: (Β. Νάρης) Παπαγιάννης, Μαυρίδης, Δημολιός, Κολιός (80΄Μαγκίνης), Τζιαρτζιάνης, Τασούλης (65΄Λάιος), Αλεξανδρής, Τσιάλτας, Βούκιας, Σιαμαντούρας (85΄Καρυπίδης), Πρικάκης.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ 1
ΠΥΡΓΕΤΟΣ 0
Από την "βούλα" των 11 μέτρων ο Ρήγας Φεραίος έκαμψε την αντίσταση του Πυργετού, καθώς στο 59΄καταλογίστηκε πέναλτυ που κέρδισε ο Μιχολίτσης σε (αμφισβητούμενη από τους φιλοξενουμένους) επαφή με τον τερματοφύλακα Γκικούδη λίγο προ της γραμμής του άουτ και αξιοποίησε ο Σπαθής.Οι Πυργετινοί έχασαν σωρεία ευκαιριών με κορυφαία το φάουλ του Ζαφειρίου (77΄) που αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι, ενώ διαμαρτυρήθηκαν στον καλό κατά τα άλλα διαιτητή Κοεμτζίδη (Κοζάνης) για τον μη καταλογισμό πέναλτυ σε ανατροπή του Νάστα (27΄).Η διοίκηση των ηττηθέντων εξέφρασε πολλά παράπονα και για την αφιλόξενη ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο Βελεστίνου καθ'όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.
ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ (Απόστολος Μπακάλης):Τσουμπέκος, Γουτούλης, Βουραζέρης,Σπαθής, Γούτσιος, Μπακάλης, Μπίκας (78΄Βογιατζής), Μπλέτσας, Κόκκας, Τσουκάλης (81΄Γαρός), Μιχολίτσης (90΄+3΄ Πάσχος).
ΑΣ ΠΥΡΓΕΤΟΥ (Γιάννης Αλεξούλης): Γκικούδης, Κούμε, Καρκαντάς, Ταυλαρίδης, Μαντζαφούλης, Γ.Κουρδής, Νάστας, Γκαμπέτας, Προβίδας, Ζαφειρίου, Γκαραλιάκος (87΄Τέγος).
ΛΕΟΝΤΑΡΙ 1
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ 2
Με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη ο Δωτιέας Αγιάς κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα και να πανηγυρίσει μια ακόμη νίκη με 2-1 κόντρα στο Λεονράρι εκτός έδρας παραμένοντας στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας.
Σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που πήραν κεφάλι στο σκορ στο 35΄.
Όμως με το ξεκίνημα της επανάληψης ο εξαιρετικός φέτος Βαγγέλης Τζιόλας με άπιαστο σουτ έφερε το ματς στα ίσια και δέκα λεπτά αργότερα ο Μάκης Πολύζος πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή γράφοντας το τελικό -2.
ΔΩΤΙΕΑΣ ΑΓΙΑΣ (Κώστας Μάγγος-Δημήτρης Κωστής): Μπαχτσιβάνος, Τσένος, Γεωργαντζιάς, Συκιώτης, Κωστούλας (88΄Τζήκας), Τσακάλι (39΄λ.τ Σιμούλης), Πολύζος, Ριζούλης, Κοταρέλας Κουβελάς, , Τζιόλας (88΄Τσιαγκαλάς).
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>

















