Ο Αμπελωνιακός έδειξε πως μπορεί…
Ο Αμπελωνιακός έδειξε πως μπορεί…
Ο Αμπελωνιακός πέρασε από την έδρα του Λεονταρίου χωρίς απώλειες πανηγυρίζοντας μια σημαντική νίκη με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Κολιό που σκόραρε δις και σαφώς και βλέπει με καλύτερο μάτι τη συνέχεια.
Το συγκρότημα του Βασίλη Νάρη βρίσκεται μόλις έναν πόντο πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού και θα πρέπει στα δύο ματς που απομένουν μιας και την ερχόμενη αγωνιστική θα κάνει το ρεπό του, να πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα ματς με αντιπάλους τη Γραβιά εκτός έδρας και τον Πυργετό εντός, αντίπαλοι που θεωρητικά θα είναι αδιάφοροι.
Όπως και να ’χει οι «πράσινοι» δηλώνουν αποφασισμένοι έστω και με την ψυχή στο στόμα να σώσουν την παρτίδα, σε μια ομολογουμένως δύσκολη χρονιά από κάθε άποψη.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>

















