Πόνταρε στο ταλέντο του…

Πόνταρε στο ταλέντο του…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Στη δωδέκατη μεταγραφική κίνηση προχώρησε η Ελασσόνα μιας και απέκτησε τον ταλαντούχο μεσοεπιθετικό Νίκο Καραϊσκο τον οποίο και συνοδεύουν εξαιρετικές συστάσεις αφού πρόκειται για ένα ταλαντούχο ποδοσφαιριστή.
Ο νεαρός άσος αγωνίσθηκε πέρσι με τη φανέλα της Θύελλας Πετρωτού στο πρωτάθλημα της Δ΄Εθνικής ενώ αγωνισθεί και στην U-17 του Ολυμπιακού.
Αναλυτικά η διοίκηση της Ελασσόνας εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:
«Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του επιτελικού μέσου Νίκου Καραϊσκου. Την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στη Θύελλα Πετρωτού. Έχει αγωνιστεί επίσης στην U-17 ομάδα του Ολυμπιακού και στα Τρίκαλα. Η ΠΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ τον καλωσορίζει στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία».
Οι Ελασσονίτες που συνεχίζουν την ενίσχυση τους και κάθε μέρα που περνάει επιφυλάσσουν και μια έκπληξη. Τώρα σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας αναμένεται κοντά στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου ενώ δεν αποκλείεται το βασικό στάδιο να διεξαχθεί στο Ελατοχώρι Πιερίας στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου.
Τελευταία
- Τα κουμπαράκια… βρίσκονται με κλειστά μάτια!
- «Καυτό»… δίδυμο!
- Μαζί στη δουλειά, αντίπαλοι στο γήπεδο…
- Παντού και πάντα μαζί!
- Μάχιμα… τα καρντάσια!
- Ο «Χάτζη» δείχνει τον δρόμο…
- …με αργά και σταθερά βήματα
- Αποχώρησε το δίδυμο Μάτος-Αλεξίου…
- Με πεντάρα στους «8» ο Ηρακλής Λάρισας!
- …πιο ψύχραιμος ο Δωτιέας Αγιάς!
















>
















