Ο Χατζημπύρος έβαλε το στίγμα του και αποχωρεί…

Ο Χατζημπύρος έβαλε το στίγμα του και αποχωρεί…
Μετά από δύο χρόνια σημαντικής συνεισφοράς στο στρατόπεδο της Δήμητρας Γιάννουλης από το πόσο του Τεχνικού Διευθυντή, ο παλαίμαχος στράικερ του συλλόγου που ακούει στο όνομα Νίκος Χατζημπύρος αποχωρεί από το πόστο αυτό.
Μια διαδρομή όπου ο «Χάτζη» έβαλε το στίγμα του στο δημιούργημα αυτό και άφησε παρακαταθήκη για τους επόμενους, αν και όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον ελέω και των επικείμενων εκλογών της Δήμητρας.
Η ανακοίνωση:
«Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση, τον πρόεδρο Δημήτρη Καρκατσέλα αλλά και τα υπόλοιπα παιδιά που πρωτοτύπησαν, δημιουργώντας το πόστο του Τεχνικού Διευθυντή.
Ήταν δυο υπέροχα χρόνια γεμάτα με κόπο και αγώνα αλλά πιστεύω ότι το αποτέλεσμα δικαίωσε και εμένα και την διοίκηση.
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης στον προπονητή της ανδρικής ομάδας τον Βασίλη Μπακογιάννη που είχαμε άριστη σχέση καθώς και στους ποδοσφαιριστές που μας εμπιστεύθηκαν.
Πλέον περιμένω τις διοικητικές εξελίξεις που είμαι σίγουρος ότι κάτι καλό θα βγει»!
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















