Πανάξια πρωταθλήτρια η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α!!!

Πανάξια πρωταθλήτρια η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α!!!
Στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ανέβηκε η ομάδα της Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α. μιας και επικράτησε του φορέα ΕΔΡΑ στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος 5Χ5 που διεξήχθη στις εγκαταστάσεις του Αγ. Κοσμά στην Αθήνα και κατέκτησε έτσι την κούπα του πρωταθλητή.

Η λαρισινή ομάδα ποδοσφαίρου του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης της Θεσσαλικής Εταιρείας Ψυχικής Υγείας Περίθαλψης Αποκατάστασης (Θ.Ε.Ψ.Υ.Π.Α), κατάφερε να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο τρόπο στις απαιτήσεις της τελικής φάσης, στέλνοντας παράλληλα ηχηρό μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως μέσα από τον αθλητισμό μπορείς να πετύχεις πολλά.

Αξίζει να σημειωθεί πως το κύπελλο στη λαρισινή ομάδα απένειμε ο πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδος το 2004, Τάκης Φύσσας (αθλητικός διευθυντής της Εθνικής ανδρών) καθώς και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Κώστας Κωνσταντινίδης (τεχνικός διευθυντής των Εθνικών Ομάδων).

Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















