Θέμα ανωτερότητας…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Η ΑΕΛ (1) έκανε επίδειξη δύναμης στον «βυσσινί» εμφύλιο με αντίπαλο την ΑΕΛ (3) και έφτασε άνετα στη νίκη με το επιβλητικό 5-0 παίρνοντας πανάξια την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του προπαιδικού πρωταθλήματος της ΕΠΣΛ όπου και θα αντιμετωπίσει την «Ακαδημία Γ. Πλίτση».

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική μιας και οι «άσπροι» ήταν σαφώς ανώτεροι από τους «βυσσινί» που πάλεψαν φιλότιμα.

Μόλις στο 3΄ο Τζουμάκης με ωραίο σουτ έκανε το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα ο Μαγγίνης πέτυχε το 0-2. Στο 9’ ο Καλόγερος με ψηλοκρεμαστό σουτ έγραψε το 0-3 και στο 11’ ο Λέτσιος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-4. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στο 35’ ο Βαγενάς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Καραθάνος με βοηθούς τους κ.κ. Καλύβα και Καραμαγκιόλα.
ΑΕΛ 3 (Γ. Βασιλείου): Παπαρσένος, Κωστούλας, Καραγεώργος, Αρχοντής, Μπλατσάς, Τσιούτσιας, Παπακώστας, Τσιαντούλης, Λάιος, Μακροβασίλης, Μαστακούλης.
Έπαιξαν και οι : Τσιούμπρος, Τσιάτας, Γιαννακός, Κατίνας, Βούλγαρης, Τσιάρας.

ΑΕΛ 1 (Ν. Βλαχούλης): Μπουρονίκος, Μακρής, Καλόγερος, Λέτσιος, Καλφούντζος, Μαγγίνης, Καλτέκης, Τζουμάκης, Μεμάι.
Έπαιξαν και οι: Καλαμάτας, Βαγενάς, Αναστασίου, Τριανταφύλλου, Θεμελής


Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















