“Stergiakis”… σημαίνει γεννημένος πρωταθλητής!!!

“Stergiakis”… σημαίνει γεννημένος πρωταθλητής!!!
Πάνε κοντά 20 χρόνια που συμπληρώνονται από την πρώτη εμφάνιση της ομάδας του “Stergiaki” στα πλαστικά γήπεδα της πόλης.

Μια ομάδα όπου όλα αυτά τα χρόνια φρόντισε να βάλει το στίγμα της στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης, μιας ομάδα «φόβητρο», με αμέτρητες διακρίσεις τόσο στον λαρισινό χώρο, όσο και στο πανελλήνιο.

Αρχηγός και ψυχή αυτής, δεν είναι άλλος από τον παλαίμαχο πορτιέρο Αχιλλέα Στεργιάκη, έναν άνθρωπο που έδωσε πολλά στον χώρο και παραμένει στις επάλξεις, έχοντας όμως πλέον διακριτικό ρόλο.

Παικταράδες και παικταράδες, φόρεσαν τη φανέλα αυτή και συνεχίζουν να τη φοράνε, απολαμβάνοντας το τόπι, με τον «Άχι» να έχει αναλάβει εξ’ ολοκλήρου το οργανωτικό κομμάτι.

Αχιλλέας Στεργιάκης, Νίκος Κοτάκος, Γιάννης Τοπαλίδης, Γιάννης Φυσίκας, Βασίλης Μπέλλιος, Χρήστος Τέλλιος, Βασίλης Σαλαβέρης, Θοδωρής Μολάς και Παναγιώτης Παπαδόντας (αείμνηστος) απάρτιζαν την ομάδα το μακρινό 2006 (φυσικά υπήρχαν και άλλοι), δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα γενιά που διατηρεί την καλή αυτή συνήθεια μέχρι και στις μέρες μας, να σηκώνει κούπες!!!



Τελευταία
- Αποφάσεις Διοικητικού Συμβουλίου – Προκήρυξη Πρωταθλήματος
- Υποβολή αιτήσεων για χρήση Δημοτικών γηπέδων ποδοσφαίρου
- Ο Νυχτερίδας στον θώκο της Βερδικούσιας...
- Ο Γκούμας κυκλοφορεί ελεύθερος…
- Νέα πρόκληση για τον Βλάχο…
- Τίτλοι τέλους για τον Χατζή…
- Χαρίζει χαμόγελα, δίνει χρώμα…
- Με Παπανικολάου και στην Α΄ΕΠΣΛ το Καλοχώρι…
- Συνέχεια στις ανανεώσεις στα Αμπελάκια…
- Έμεινε και ο «Χάαλαντ» στην Τσαριτσάνη…
















>
















