Αποχώρησε από την ακαδημία της Αστραπής ο Σιάρκος…

Αποχώρησε από την ακαδημία της Αστραπής ο Σιάρκος…
Μετά την αποχώρηση του από την ανδρική ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας, ο νεαρός τεχνικός Γιάννης Σιάρκος με μια προσωπική ανακοίνωση, αποχώρησε και από την ακαδημία του συλλόγου.
Η ανακοίνωση:
«Έπειτα από μια μακρά και σεβαστή συζήτηση ανάμεσα στον πρόεδρο, τον υπεύθυνο ακαδημίας και εμένα αποφασίσαμε να χωρίσουν οι δρόμοι μας για το καλό και των δυο πλευρών.
Το κεφάλαιο των 6 ετών στα τμήματα υποδομών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο με προκλήσεις, διακρίσεις, κατακτήσεις τροπαίων ένταση καλές αλλά και δύσκολες στιγμές.
Νιώθω ευγνωμοσύνη για όλα όσα πετύχαμε αυτά τα χρόνια αλλά και για τους ανθρώπους που γνώρισα εδώ και τους έκανα φίλους.
Δεν έχω τίποτα άλλο πέρα από σεβασμό στην διοίκηση τους παίχτες και τους συναδέλφους με τους οποίους συνεργάστηκα και τους εύχομαι τα καλύτερα. Από αυτά τα χρόνια παρουσίας μου στον σύλλογο προτιμώ να κρατήσω μόνο τις όμορφες στιγμές και ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντα έδινε την ψυχή του στο γήπεδο και σεβόταν τον σύλλογο και τις αξίες που πρεσβεύει. Ευχαριστώ Αστραπή! Ευχαριστώ Νέα Πολιτεία!».
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















