Ad Here
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
18 Απρίλιος 2023

Ζωντάνεψαν μνήμες στον Δρυμό…

Προβολές: 1186

alt

Ζωντάνεψαν μνήμες στον Δρυμό…

Μοναδικές στιγμές αναβίωσαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Κεραυνού Δρυμού, με τους πρώην συμπαίκτες τους να συναντιούνται τις γιορτινές αυτές ημέρες, αναπολώντας τα νεανικά τους χρόνια.

Το απόγευμα του Μεγάλου Σαββάτου, λίγες ώρες πριν την Ανάσταση, ο Δρυμός Ελασσόνας υποδέχτηκε τους παλαίμαχους του Κεραυνού για μία ακόμη χρονιά.

Μία πρωτοβουλία της διοίκησης της ομάδας και του προέδρου Βασίλη Μπανταβή, που έδειξε ότι δεν ξεχνά τους ανθρώπους που φόρεσαν την φανέλα με τον κεραυνό στο στήθος, ενώ στον αγώνα συμμετείχε και ο περιφερειακός σύμβουλος και εντεταλμένος σύμβουλος τεχνικών έργων Στέλιος Δημότσιος.

alt

Ασφαλώς υπήρχε πολύ κέφι, τα πειράγματα έδωσαν και πήραν και όσοι παρακολούθησαν το ματς, διαπίστωσαν πως όσα χρόνια κι αν περάσουν, η μπάλα δεν ξεχνιέται.

Όλοι τους έφυγαν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά και στη συνέχεια απόλαυσαν στιγμές χαλάρωσης στο piazza café στην πλατεία του χωριού.

Πηγή: Ράδιο Ελασσόνα 88.4

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt