Έκανε καλά… και τον Βουκεφάλα

Έκανε καλά… και τον Βουκεφάλα
PHOTO: KOSTAS VILLA
Αλώβητος πέρασε και από το «Γ. Μητσιμπόνας» ο πρωτοπόρος Π.Ο.Ε μιας και επιβλήθηκε του αξιόμαχου Βουκεφάλα με 2-0 και παραμένει σε θέση οδηγού στον 1ο όμιλο του εφηβικού πρωταθλήματος.

Το συγκρότημα του Γιώργου Νεράντζη παρουσίασε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο, χάνοντας μοναδικές ευκαιρίες για να σκοράρει κυρίως στο α΄μέρος αλλά η ομάδα του Φάνη Τσέλιου ήταν αυτή που χαμογέλασε πετυχαίνοντας δύο τέρματα με τους Μπούσια και Ζηρδέλη.





ΒΟΥΚΕΦΑΛΑΣ

(Γ. Νεράντζης): Γκουτζουρέλας, Βλιώρας, Ντίστας, Σέλλας, Βλιώρας, Ζαφείρης, Δούρος, Γκαραβέλης, Σηγκούνας, Παπαδημούλης, Σιαφαρίκας.
Έπαιξαν και οι: Κατσαμπέκης, Νίκα, Δημόκας.
Π.Ο.Ε

(Φ. Τσέλιος): Σεμπίρης, Πακάκης, Μπίλας, Μπούσιας, Πρετζιόνι, Γκαντούνας, Λίτσος, Δρυστέλλας, Βαρνάς, Ζηρδέλης, Μπαρλαγιάννης, Τσανουσίδης, Σεμερτζίδης, Γιούρι, Γκουτζουρέλας.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















