Τρίτωσε το καλό για την Αστυνομία…

Τρίτωσε το καλό για την Αστυνομία…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς πανηγύρισε η Αστυνομία μιας και έκαμψε την αντίσταση των αξιόμαχων Λογιστών, κερδίζοντας με 2-1, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Εργαζομένων.

Ματς που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης, έχοντας τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η αναμέτρηση καθώς μόλις στο 2΄ο Παναγιώτης Τζίκος με πλασέ έκανε το 1-0, σκορ το οποίο διατηρήθηκε ως το τέλος του α΄μέρους.

Οι Λογιστές αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 65΄ ο Νίκος Κακανούλιας με εύστοχο χτύπημα πέναλτι (καταλογίστηκε σε χέρι αμυντικού) έφερε το ματς στα ίσια (1-1).

Τη νίκη στην Αστυνομία χάρισε ο Ρίζος Οικονόμου με σουτ στο 80΄, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

Η διαιτησία

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κώστας Στάμος.
ΛΟΓΙΣΤΕΣ:

Τσουράκης, Αθανασούλας, Νάνος, Γεωργούλας, Κωνσταντίνου, Παυλίδης, Καφφές, Αγραφιώτης, Καρέλιας Αδάμου, Γιοντζής (Κοτσιμπογεωργάς, Τσιτσιλής, Κακανούλιας, Λαδέρης, Παπαγεωργίου).
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ:

Μόσιαλος, Τσαμούρας, Καρακώστας, Λυκοκώστας, Μαρογιάννης, Δαλακώνης, Οικονόμου, Σταήρης, Τζίκος, Μητσιάκος, Λιάπης (Κουφουντούρας, Γεωργαντάς, Αθανασόπουλος, Αργύρης, Κουλτούκης, Καζατζόγλου, Δημακόπουλος, Παπακωνσταντίνου).





Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















