Με απόλυτη επιτυχία…

Με απόλυτη επιτυχία…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
PHOTO: KOSTAS VILLA
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργάνωσε η Δόξα Αργυροπουλίου με τη συμμετοχή της ομώνυμης ομάδας, του Τυρνάβου αλλά και της ΑΕΛ U-20.

Ένα τουρνουά το οποίο στόχος των ανθρώπων του Αργυροπουλίου είναι να γίνει θεσμός και να φέρει έτσι στο γήπεδο ακόμα περισσότερο κόσμο και να αγκαλιάσει την όλη προσπάθεια και παράλληλα δίνοντας την ευκαιρία να τιμηθούν κάποιοι άνθρωποι που έχουν προσφέρει.

Το συγκεκριμένο τουρνουά πραγματοποιήθηκε προς τιμήν τριών ανθρώπων (Νίκος Κουτίνας του Βασιλείου, Σπύρος Γκάτης, Νίκος Κουτίνας του Ευαγγέλου) που πρόσφεραν στην ομάδα.
Έτσι η διοίκηση της Δόξας με επικεφαλής τον πρόεδρο Σπύρο Μπέλτσιο τίμησε τις οικογένειες των αδικοχαμένων προσφέροντας ανθοδέσμες και αναμνηστικές πλακέτες με τον βουλευτή του ΛΑΟΣ Αστέριο Ροντούλη να κάνει τις απονομές.

Το παρών στο γήπεδο έδωσε ο πρόεδρος της κοινότητας Αργυροπουλίου Βασίλης Τριανταφύλλου, ο αντιδήμαρχος Τυρνάβου Δημήτρης Χαλούλης, ο πρόεδρος της ΕΠΣΛ Ζήσης Γρηγορίου καθώς και ο πρόεδρος της ΕΔ/ΕΠΣΛ Στέλιος Νίτσας.

Ακολούθησαν τρεις αγώνες των 45΄και μετά το τέλος των αγώνων δόθηκαν κύπελλα σε όλους τους συμμετέχοντες.

Για το συγκεκριμένο τουρνουά ο πρόεδρος της Δόξας Σπύρος Μπέλτσιος δήλωσε:

«Αυτό που θέλουμε είναι να φέρουμε τον κόσμο στο γήπεδο και γενικά να περάσουμε ένα μήνυμα πως εδώ στο Αργυροπούλι διευρύνουμε τους ορίζοντες μας παίρνοντας τέτοιου είδους πρωτοβουλίες. Για πρώτη φορά το αφιερώνουμε σε τρεις ανθρώπους που πρόσφεραν στην ομάδα και δεν βρίσκονται πια ανάμεσα μας. Υπάρχει ανταπόκριση από τον κόσμο, θα προσπαθήσουμε και στο μέλλον να δημιουργήσουμε ανάλογα τουρνουά έτσι ώστε να το καθιερώσουμε ως θεσμό, αποτελώντας μια γιορτή για την ευρύτερη περιοχή του Αργυροπουλίου».

Τα αποτελέσματα
Αργυροπούλι-ΑΕΛ 0-1
(Συκιώτης 45΄)

ΑΕΛ-Τύρναβος 0-0

Αργυροπούλι-Τύρναβος 1-0
(Αναστασιάδης πέναλτι 30΄)

Διαιτητές του τουρνουά ήταν οι κ.κ. Βλιώρας, Λάκης και Χατζηλιώντας.

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Τζαφέρης): Χατζής Κ., Μπαχτσιβάνος, Τσάκε, Αδάμος, Πρεβίζι, Λάζος. Χατζής Γ., Καρακάνος, Αναστασιάδης, Μπάτζιος, Πατσιωτός.

Έπαιξαν και οι Γανός, Μπέλτσιος, Κερκένης, Μπαλιάφας, Βόγγολης, Μπούρας, Κώνας, Κερκένης Ν.

ΑΕΛ U-20 (Χ. Καπελιάνης): Παπαγιάννης, Αγγέλης, Κοτομπέλι, Ψωμολιάς, Τζιόλης, Τσιλούλης. Φλέγκας, Τσιρογιάννης, Συκιώτης, Τόλιος, Ιωαννίδης.

Έπαιξαν και οι Μπουρουζίκας, Τσιάρας, Παπαθανασίου, Παπαϊωάννου, Παναγιώτου, Αγριόδημος.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Μ. Ζιώγας): Γούπος, Αθανασούλης, Νόνης, Τσορμπατζίδης, Σκούπρας Β., Γκαραγκούνης, Λούγκος, Κωστούλας Τσούκαλος, Αλεξίου. Λόλας.
Έπαιξαν και οι Κιόρογλου, Τασιόπουλος, Κομισόπουλος, Αλεξίου, Λιάκος, Λαϊος, Πρίφτης.
Τελευταία
- Επιμένει νεανικά η Αστραπή Νέας Πολιτείας…
- Στα “βυσσινί” ο Λαρισαίος Δημήτρης Γκούμας...
- Στον πάγκο του Π.Ο.Ε και τη νέα σεζόν ο Σαραφίδης
- Όταν ο «Ντε Μπουρ» συνάντησε τον «Ναύαρχο»!
- Ανανεώσεις στον Θερμαϊκό, έρχονται και μεταγραφές…
- Νέα πρόκληση για τον «Τσίντζι»…
- Ανανέωσε ο Παπαδόπουλος, τιμή στον Δάκτυλα…
- Στη γύρα… ο Κωστούλας
- Εξαιρετική κίνηση για τον Τύρναβο 2005…
- Εμπειρία στην εστία του Απόλλωνα Λάρισας…
















>
















