Μοναδικές εμπειρίες για τους «μικρούς» της Δήμητρας Γιάννουλης…

Μοναδικές εμπειρίες για τους «μικρούς» της Δήμητρας Γιάννουλης…
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Δήμητρας Γιάννουλης (Κ-14 και Κ-16) στο διεθνές τουρνουά αναπτυξιακού ποδοσφαίρου Salonica Soccer Cup 2026 που έλαβε χώρα στην πόλη της Θεσσαλονίκης το τριήμερο 6-8 Απριλίου.

Ένα άκρως ανταγωνιστικό τουρνουά με συμμετοχή ομάδων από την Αγγλία, την Αλβανία, τη Βουλγαρία, τη Γερμανία, την Ιορδανία, την Κύπρο, τη Μάλτα, τη Ρουμανία, τη Σερβία και φυσικά την Ελλάδα.
Το τμήμα Κ-14 κατέλαβε την 9η θέση σε σύνολο 20 ομάδων (3 νίκες, 1 ήττα) και το τμήμα Κ-16 κατέλαβε την 5η θέση σε σύνολο 12 ομάδων (2 νίκες, 1 ισοπαλία,1 ήττα).

Μοναδικές εμπειρίες για τους «μικρούς» της Δήμητρας Γιάννουλης, που δείχνουν συνέπεια και αγωνιστικότητα όλα αυτά τα χρόνια, δείγμα της εξαιρετικής δουλειάς που γίνεται στην ακαδημία του συλλόγου.
Οι ιθύνοντες της Δήμητρας Γιάννουλης αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν θερμά την Pentagon Sports and Travel και προσωπικά τους κ.κ. Γιώτκο Κωνσταντίνο και Ζιώγα Στέλιο για την πρόσκληση και την άψογη συνεργασία πριν και κατά τη διάρκεια του τουρνουά καθώς επίσης και τον Δήμο Λαρισαίων για τα αναμνηστικά δώρα που πρόσφερε στους «πράσινους» (εξαιρετική κίνηση δίνοντας τα στις αντίπαλες ομάδες), ως μοναδικοί εκπρόσωποι στο ξεχωριστό αυτό τουρνουά.

Τελευταία
- Με πρωταγωνιστή τον Παπαδημητρίου…
- Μπλόκο… στη Νίκαια για τη μικτή Κ16 της ΕΠΣΛ
- Αναδρομή στους τελικούς του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Σαραφίδης, ο νεότερος τεχνικός σε τελικό Κυπέλλου…
- Απόλλων Λάρισας και Αχιλλέας Φαρσάλων κρατάνε τα σκήπτρα…
- Η συνέντευξη Τύπου για τον 53ο τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Ένα δίλεπτο ήταν αρκετό για τον Κίσσαβο…
- Βερδικουσιώτικες… μπαλαδόφατσες!
- Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, να ο Παππάς ο παικταράς!
- …το αδιαχώρητο στο Βοηθητικό του ΕΑΚΛ!
















>
















