Ad Here
Περιφερειακό - Ακαδημίες / Τουρνουά / 5x5
10 Ιούνιος 2026

Με άρωμα Μουντιάλ η τελετή λήξης του Λέοντα!

Προβολές: 351

alt

Με άρωμα Μουντιάλ η τελετή λήξης του Λέοντα!

Ώρες απομένουν για τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, το Μουντιάλ που ανοίγει τις πύλες του αύριο Πέμπτη 11 Ιουνίου και δεν θα μπορούσε να είχε άλλο «χρώμα» η τελετή λήξης του Λέοντα Αγίου Αθανασίου που έλαβε χώρα στο «Παραδοσιακό στο ποτάμι».

alt

Τόσο τα βραβεία, όσο και τα αυτοκόλλητα των παικτών τύπου “PANINI” (αποτέλεσε το κλου της βραδιάς) παρέπεμπαν στο Μουντιάλ.

alt

«Μια ομάδα, μια παρέα, χίλια γούστα» αποτελεί το μότο της ομάδας εδώ και 16 χρόνια που παίρνει μέρος στα γήπεδα 7Χ7 της πόλης και έχει περάσει σε άλλο επίπεδο, με ότι κάνει τόσο εντός, όσο και εκτός των γραμμών.

alt

Τα τιμώμενα πρόσωπα:

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, τιμήθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές:

-Δημήτρης Πεζής (πρώτος σκόρερ στα τουρνουά με 21 γκολ)

-Μιχάλης Κουκουτάρας (για τα 100 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λέοντα Αγίου Αθανασίου)

-Σωτήρης Φωτίου (για τα 80 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λέοντα Αγίου Αθανασίου)

-Χρήστος Αγγελακόπουλος (για τα 80 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λέοντα Αγίου Αθανασίου)

-Ζαφείρης Σουφχάρας (για τα 80 γκολ που σημείωσε με τη φανέλα του Λέοντα Αγίου Αθανασίου/για την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ με την ομάδα του Τυρνάβου)

Στο τέλος δόθηκαν φάκελοι με τις επιδόσεις των παικτών αλλά και πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τις δράσεις της ομάδας.

alt

Ο απολογισμός του προέδρου:

Και μπορεί η χρονιά να μην συνδυάστηκε με κάποια διάκριση, όμως ο πρόεδρος και «ψυχή» της ομάδας, Σάκης Γκουρνέλης, έκανε τον δικό του απολογισμό:

«Είναι πολύ σημαντικό που έχουμε καταφέρει από το μακρινό 2010 μέχρι και σήμερα, να διατηρήσουμε την ίδια ταυτότητα, την ίδια φιλοσοφία, την ίδια συνταγή αλλά πάνω απ’ όλα το ίδιο ποδοσφαιρικό παρεάκι.

Εννέα κατακτήσεις τροπαίων (2011, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018, 2019, 2020, 2024) σε σύνολο ένδεκα τελικών, συμμετοχή σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα 7Χ7 στη Πάτρα, ατομικές διακρίσεις παικτών είναι ορισμένα από τα επιτεύγματα που έχει σημειώσει ο Λέοντας όλα αυτά τα χρόνια της πολύχρονης παρουσίας του στα γήπεδα της Λάρισας.

Όμως το σημαντικότερο για όλους εμάς που αποτελούμε μέλη της «μπλε» οικογένειας, είναι πως απολαμβάνουμε το τόπι, απολαμβάνουμε τις εξαιρετικές αυτές ποδοσφαιρικές στιγμές, με «όπλο» το παρεϊστικο-οικογενειακό κλίμα.

Και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως κάθε χρόνο αυτή η ομάδα αποτελεί πόλο έλξης για πολλούς, με τον τρόπο που συμπεριφέρεται τόσο εντός, όσο και εκτός γραμμών.

Ευχή μου να έχουμε υγεία και να συνεχίσουμε σε ανάλογους ρυθμούς, όσο έχουμε αντοχές, γιατί εδώ στον Λέων το ποδόσφαιρο όχι μόνο χρόνια δεν κοιτά αλλά αποτελεί τρόπος ζωής…».

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt