Ο Βεργής είχε τον τελευταίο λόγο…

Ο Βεργής είχε τον τελευταίο λόγο…
Χάρτη στο τέρμα που σημείωσε ο Γιάννης Βεργής στο 90΄ με εξαιρετικό σουτ μετά από ασίστ του Ζάχου, η ομάδα του Δήμου κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Αστυνομίας κερδίζοντας με 2-1 και πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου της κατηγορίας Α2.
Ματς αμφίρροπο που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον, με την Αστυνομία να είναι πιο δραστήρια στο α΄μέρος, έχοντας και δύο δοκάρια με τους Οικονόμου (25΄) και Τοσιούδη (40΄).
Τελικά με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Νίκος Ζάχος με εξαιρετικό πλασέ έκανε το 0-1 για τους «βυσσινί» και στο 65΄ο Ρίζος Οικονόμου με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια (1-1).
Και στο φινάλε μίλησε… ο Βεργής (είχε και δοκάρι στο α΄μέρος).
ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ: Μόσιαλος, Τούσιας, Τσαμούρας, Παπακανάκης, Κακαζούκης, Δαλακώνης, Κόγιος, Τζίκος, Οικονόμου, Στατήρης, Τοσιούδης, Γεωργαντάς, Αργύρης,
ΔΗΜΟΣ: Ξεσφίγγης, Μανίκας, Δήμου, Παπαϊωάννου, Ευθυμιάδης, Λιόλιος, Τσιμπουκλής, Μπέσσας, Ζάχος, Βεργής, Κολοβός, Κατσίφης, Κουβελάς, Κόντης.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















