Ad Here
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
07 Οκτώβριος 2014

Με υπογραφή Κακαβίτση!!!

Προβολές: 1488

alt

Με υπογραφή Κακαβίτση!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Στα μεγάλα ματς φαίνονται οι μεγάλοι παίκτες και ο Γιώργος Κακαβίτσης ανήκει στην κατηγορία αυτή μιας και σημείωσε χατ τρικ και οδήγησε τον Αμπελωνιακό σε μια θριαμβευτική πρόκριση με 3-1 απέναντι στην αξιόμαχη Δόξα Βλαχογιαννίου που κέρδισε τις εντυπώσεις μιας και αγωνιζόταν από το 42΄με παίκτη λιγότερο!

alt

Ένα πραγματικό ντέρμπι ανάμεσα σε δύο από τις καλύτερες ομάδες που παίρνουν μέρος στο πρωτάθλημα της μεγάλης τοπικής κατηγορίας οι οποίες και διεκδίκησαν με αξιώσεις τη νίκη αλλά ο έμπειρος στράικερ που ακούει στο όνομα Κακαβίτσης ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά.

alt

«Καυτό» δίλεπτο…

Μόλις στο 3΄το σουτ του Λιόλιου έφυγε λίγο άουτ και επτά λεπτά αργότερα την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Γρηγορίου.

Στο 19΄ο Κακαβίτσης δεν κατάφερε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση και τρία λεπτά αργότερα έφτασε μια ανάσα από το γκολ αλλά ο Βάλλας απομάκρυνε προ της γραμμής.

Για να φτάσουμε στο 25΄όταν η Δόξα ήταν αυτή που άγγιξε το γκολ με τον Λιόλιο να σημαδεύει το δοκάρι από ευνοϊκή θέση και στην εξέλιξη το σουτ του Γκουρομπίνου εξουδετέρωσε ο Γκικούδης (στη φάση αυτή τραυματίσθηκε στο κεφάλι και αντικαταστάθηκε στην ανάπαυλα) με τη βοήθεια του δοκαριού.

alt

Ακολούθησαν δύο καλά σουτ των Παλάσκα και Ρόκα στο 37΄και 39΄με τον Χαλκιά να είναι σε ετοιμότητα, για να φτάσουμε στο 42΄όταν ο Κακαβίτσης έσπασε… τη μπάλα με το κεφάλι (στη φάση αυτή διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι για οφσάιντ) στον Παλάσκα, αυτός ανατράπηκε καθαρά από τον Μεζίνι πριν πυροβολήσει… και η κα Τσιοφλίκη έδειξε την άσπρη βούλα και την κόκκινη κάρτα στον παίκτη της Δόξας.

Ο Γιώργος Κακαβίτσης δεν λάθεψε και έκανε το 1-0 για λογαριασμό του Αμπελωνιακού και στην αμέσως επόμενη φάση ο ίδιος παίκτης με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε και σε αμυντικό και άλλαξε πορεία πέτυχε το 2-0 βάζοντας γερά θεμέλια.

alt

Αγωνία μέχρι το τέλος…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Παλάσκας από πλεονεκτική θέση δεν κατάφερε να βρει δίχτυα και στο 55΄ο Γκουρομπίνος με σουτ μέσα από την περιοχή μείωσε σε 2-1, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση.

Γκολ ψυχολογίας για τους «κυανέρυθρους» που έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, με τον Αμπελωνιακό να χάνει μοναδική ευκαιρία να καθαρίσει… το ματς στο 73΄αλλά ο Τσετιροκλής μόνος απέναντι από τον Χαλκιά έστειλε τη μπάλα απελπιστικά άουτ μετά από ωραία μεταβίβαση του Παλάσκα.

Στο 84΄η Δόξα άγγιξε το γκολ της ισοφάρισης αλλά ο Πρικάκης πήρε τη μπουκιά από το στόμα του Δήμου μετά από σέντρα «ξυράφι» του Τζιόλα και στο 90΄ο Κακαβίτσης με ωραία κεφαλιά-ψαράκι μετά από σέντρα ακριβείας του Τσετιροκλή διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Η διαιτησία

alt

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η διαιτησία της Μάχης Τσιοφλίκη που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Παπαδημητρίου και Γκαρέλη.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Τ. Παραφέστας):

alt

Γκικούδης (46΄λ.τ Βραζιτίκος), Γρηγορίου, Γκόλτσιος, Κωτούλας, Ρόκα, Κούρο, Παλάσκας (80΄Γωγάκος), Μπίκος (52΄Συκιώτης), Κακαβίτσης, Τσετιροκλής, Πρικάκης.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ (Ν. Φακίτσας):

alt

Χαλκιάς, Παναγιώτου, Βάλλας, Μεζίνι, Ιωαννίδης, Μήσιος Ν. (82΄Δήμος), Λιόλιος, Ξεφτέρης (54΄Κοντοθανάσης), Γκουρομπίνος (74΄Φαρμάκας), Τζιόλας, Αθανασούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt