Ο Παπαδημητρίου έδειξε τον δρόμο…

Ο Παπαδημητρίου έδειξε τον δρόμο…
Τα εύκολα-δύσκολα έκανε ο Ηρακλής Χάλκης στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Κίσσαβο Συκουρίου αλλά τελικά επιβλήθηκε με 3-2 και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Οι «κυανόλευκοι» ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και στο 30΄ο Μπάμπης Παπαδημητρίου έκανε το 0-1 ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 0-2.
Στο 57΄’ ο Γούπος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 αλλά στη συνέχεια οι Συκουριώτες αφυπνίστηκαν και με δύο γκολ του Θεμελή (73΄, 80΄) μπήκαν ξανά στο παιχνίδι.
Τα τελευταία λεπτά ήταν δραματικά με τις δύο ομάδες να έχουν τις ευκαιρίες τους αλλά ο Ηρακλής ήταν αυτός που χαμογέλασε στο φινάλε.
ΣΥΚΟΥΡΙΟ (Κ. Κουτσούκης): Μαλλιόπουλος, Νεμπεγλέρας, Κάτσας, Κακαγιάννης Χ., Τόπης, Κώτσιας Αντ., Κορδέλας, Καραοστόλης (46΄Θεμελής), Τζιούρας (60΄Αγγέλης), Πικούλης, Κώτσιας Ν.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΗΣ (Ν. Ανδρέου): Χαβίλας, Βογιατζής Σ., Γουργιώτης, Τσίρκας, Πρίφτης, Βογιατζής Χ., Παπαδημητρίου, Ζησάκης (75΄Τσιλιάκος Γ.), Σταμάτης (80΄ Θυμάκης), Γούπος (85΄Γκογκότης), Κουσιώρας Κ.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















