Πανηγυρικά στον τελικό ο Αχιλλέας Φαρσάλων…

Πανηγυρικά στον τελικό ο Αχιλλέας Φαρσάλων…
Πανηγυρικά στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ προκρίθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων μετά το επιβλητικό 3-0 κόντρα στη Δόξα Αργυροπουλίου, μια σημαντική διάκριση για τους «κιτρινόμαυρους» μιας και τελευταία φορά που βρέθηκαν σε τελικό ήταν στο μακρινό 2004 όταν και είχαν κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας με 1-0 του Απόλλωνα Λάρισας.

Αναμέτρηση στην οποία το συγκρότημα του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και έφτασε δίκαια στην επικράτηση απέναντι στην ομάδα του Αλέκου Παγκαρλιώτα που πάλεψε φιλότιμα αλλά όπως και να ’χει τους αξίζουν πολλά εύσημα για την εξαιρετική τους έως τώρα πορεία στον θεσμό.
Το σκορ άνοιξε στο 32΄ο Πολύκαρπος Μπένος με εξαιρετικό σουτ και με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο «φορμαρισμένος» Νίκος Βούλγαρης με πλασέ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Ο Δημήτρης Σβερκούλης ήταν αυτός που στο 83΄με σουτ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη μεγάλη νίκη του Αχιλλέα.
Η πιο σημαντικής στιγμή από πλευράς Δόξας καταγράφηκε στο α΄μέρος αλλά το σουτ του Τσιάγκου έφυγε λίγο άουτ.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Μ. Τριανταφυλλόπουλος): Κουτσοκέρας Ν., Πατσούρας, Τσούλης (62΄Κουτσοκέρας Θ.), Τσιανάκας Β., Τσιανάκας Απ., Αντωνιάδης, Τλούπας, Κατσανάκης (71΄ Κομισόπουλος), Μπένος (77΄Ζαγγανάς), Βούλγαρης, Σβερκούλης.
ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Α. Παγκαρλιώτας): Μπαχτσιβάνος, Μεσημέρης, Μπουζούκας, Μάρκου, Βλιώρας (61΄Μπελτσιος), Μπαχτσιβάνος, Ζάχος, Τιούτιος (77΄Τζανέκας), Κολομητρούσης (70′ Ελμάζι), Κόκορας, Τσιάγκος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















