Γκολ και θέαμα στο Κύπελλο…

Γκολ και θέαμα στο Κύπελλο…
Πανηγυρική πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου πήρε η φιλόδοξη φέτος Κοιλάδα μιας και συνέτριψε την Ανθούπολη με το επιβλητικό 5-0 (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ).
Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με το συγκρότημα του Θοδωρή Εμμανουήλ να έχει τρελά κέφια.
Τον χορό των τερμάτων άνοιξε μόλις στο 3΄ο Γκέρσι Καζάνι μετά από ωραία προσπάθεια του αδερφού του Κέβιν και στο 20΄ο Τριανταφύλλου με πλασέ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.
Στο 70΄ο Τσιαδήμος με κεφαλιά μετά από σέντρα του Καζάνι Γκ. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και στο 80΄ο Αβραμούλης με σουτ έγραψε το 4-0.
Το τελικό 5-0 διαμόρφωσε στο 88΄ο Κέβιν Καζάνι μετά από ωραία μεταβίβαση του Κατσιούλη.
ΚΟΙΛΑΔΑΑ (Θ. Εμμανουήλ): Τσιτουρτζής, Πιστάλης (68΄Σαρούδης Δ.), Αβραμούλης, Τριανταφύλλου, Τσιαδήμος, Τέλιος, Ζησόπουλος (65΄Ευθυμιάδης), Καζάνι Κ., Κατσιούλης, Γκομοσίδης (70΄Νικολαϊδης), Καζάνι Γκ.
ΤΟΞΟΤΗΣ 2
ΜΕΣΟΧΩΡΙ 1
Ο Τοξότης ξεκίνησε με το δεξί τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις μιας και ξεπέρασε ανώδυνα το εμπόδιο του αξιόμαχου Μεσοχωρίου επικρατώντας με 2-1.
Ο Γιώργος Κορομηλάς ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για τη λαρισινή ομάδα καθώς σκόραρε δις (40΄, 48΄) βάζοντας φαρδιά-πλατιά την σφραγίδα του στη νίκη αυτή.
Για το Μεσοχώρι που διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκριση ο Ακριβόπουλος μείωσε στο 75΄σε 2-1 ενώ είχαν και τρία δοκάρια με τον σκόρερ (με φάουλ), με τον Σαπουνά (με φάουλ) και τον Πάτσι.
ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Μπρούτσος, Κίτσιος Χρ., Μαλάκος, Σταυρόπουλος (65′ Μπουρουτζίκας), Τσακνάκης, Γκουντάρας, Τάκε, Δημητρόφ (35′ Κάνος (82′ Γκουσγκούνης), Κορομηλάς, Κίτσιος Κ., Τσέλα.
ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Ν. Χρόνης): Πατσιτός, Χαράλαμπος, Μούσιος, Χρόνης Γ., Γκαμπέτας, Καρακώστας, Τσιάρας, Φακίτσας (55′ Μαργκούγιας), Ακριβόπουλος, Σαπουνάς (46′ Πάτσι), Κουζιώνης (85′ Παπαδημούλης).
ΒΑΜΒΑΚΟΥ 4
ΛΥΚΟΙ 0
Εντυπωσιακή εμφάνιση και ευρεία νίκη για τον Ατρόμητο Βαμβακούς καθώς συνέτριψε τους Λύκους με το ευρύ 4-0 και κατέκτησε πανηγυρικά την πρόκριση.
Οι «κυανόλευκοι» έκαναν γνωστές τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα με τον Θεοχάρη Απ. στο 10΄να κάνει το 1-0 και στο 25΄ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 βάζοντας γερά θεμέλια για τη νίκη.
Ο Μακρής ήταν αυτός που στο 40΄με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0 και το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 85΄ο Μουτκανάς.
ΒΑΜΒΑΚΟΥ (Χ. Ανδρεόπουλος): Παλαμίδας, Αρσενόπουλος Β. (68′ Αζάς Χρ.), Μουτκανάς, Γκόβαρης, Ανδρεόπουλος Χρ., Βόπης, Μαργαριτόπουλος Ν., Φλώρος, Θεοχάρης, Μακρής, Πέτσας (85′ Μαργαριτόπουλος Κ.).
ΛΥΚΟΙ (Λ. Λελέδης – Σ. Καλαμάς): Κακαρδάκης, Τζήμας, Μούτσα, Τσιάρας, Βάνης, Ποντίκας (35′ Καψάλης), Ντριβαλάς, Ρακιντζόγλου (62′ Μαυροδήμος), Δάλλας (35′Γκαλπογκίνης), Λιντζερίνος, Αλεξανδρής.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 1
ΝΑΡΘΑΚΙ 0
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο έμπειρος αμυντικός Αντώνης Χασιώτης με προβολή μετά από χτύπημα φάουλ του Ευαγγέλου, το Μαυροβούνι υπέταξε το Ναρθάκι με 1-0 και προκρίθηκε έτσι στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.
Αναμέτρηση που παρουσίασε έντονο ενδιαφέρον με τις δύο ομάδες να έχουν τις δικές τους καλές στιγμές.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Κ. Τζουρτζουκλής): Κιόρογλου, Σταυροθόδωρος, Ευαγγέλου, Χασιώτης, Μαντζαφούλης, Τατσέλος, Μπάγκας Αρ., Μπατζέλας, Βαγιούλης (70΄Νότας), Πάττας (80΄Βασίλης), Γερμάνης (85΄Νταλαγιώργος).
ΥΠΕΡΕΙΑ 2
ΚΑΛΑΡΡΥΤΕΣ 0
Η Δόξα Υπέρειας χτύπησε… στην αρχή και στο φινάλε του αγώνα και επιβλήθηκε με 2-0 των Καλαρρυτών, παίρνοντας έτσι το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.
Το συγκρότημα του Αποστόλη Ανδρεόπουλου ξεκίνησε με γκολ από τα αποδυτήρια καθώς μόλις στο 3΄ο Μαργαριτόπουλος με σουτ άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη και λίγο πριν το φινάλε ο Γκατζόγιας εκμεταλλεύτηκε την ωραία προσπάθεια του Τασιόπουλου γράφοντας το τελικό 2-0.
ΥΠΕΡΕΙΑ (Α. Παπαδόπουλος): Παπαδόπουλος Αντ., Παπαδόπουλος Απ. (Τσιούρης Ν.), Τσιούρης Γ. (Ευθυμιάδης), Τέμας, Κλέιντι, Τσιανάκας, Γκατζόγιας, Μαργαριτόπουλος, Βαΐτσης Λ. (Κώστας Τασιόπουλος), Γούναρης, Κερμελίδης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 4
ΚΙΛΕΛΕΡ 3
Μετά από ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη παιχνίδι, η Αναγέννηση Φαρσάλων ήταν αυτή που πήρε τελικά την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ μιας και υπέταξε το αξιόμαχο Κιλελέρ με το εντυπωσιακό 4-3.
Ο χορός των τερμάτων άνοιξε νωρίς νωρίς μιας και μόλις στο 3΄ο Ζιόμπουρας Αθ. με χτύπημα φάουλ έκανε το 0-1.
Όμως στο 14΄ο Τζερεμές με απευθείας εκτέλεση κόρνερ και αφού η μπάλα βρήκε και σε αμυντικό έφερε το ματς στα ίσια και στο 25΄ο Αρβανιτοζήσης έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του για το 2-1.
Στο 42΄ο Γούσης με κεφαλιά έγραψε το 2-2 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Γουρνάρης αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Χατζηλαδάς από τον Βότση και έγραψε έτσι το 2-3.
Στο 62΄ο νεαρός Μπουλάρι με πλασέ έκανε το 3-3 και τη νίκη-πρόκριση χάρισε στο 88΄ο Τζερεμές με πέναλτι που κέρδισε ο Μπουλάρι για το τελικό 4-3.
Η Αναγέννηση είχε δοκάρι με τον Μπουλάρι στο 67΄ενώ το Κιλελέρ με τον Χατζηλαδά (7΄και 45΄).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Ν. Θεοχαρόπουλος): Πατσουράκος, Μουτκανάς Ε. (56΄Κούμπρια), Μπουλάρι, Σακελλαρίου Κ., Συμεωνίδης (56΄Μουτκανάς Θ.), Ρούμπας, Βότσης, Κούρο, Αρβανιτοζήσης, Τζερεμές, Τσιάμπας Απ. (76΄Δημητρόπουλος).
ΚΙΛΕΛΕΡ (Β. Δραγατζίκης): Κουκουφίκης, Ζιόμπουρας Αθ., Χατζόπουλος, Κοκότσικας, Θεοδωρόπουλος, Γκέκας, Γούσης (90΄Καναλιώτης), Ζιόμπουρας Απ. (75΄Μουρατάι), Γουρνάρης, Κασσιός, Χατζηλαδάς.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















