Έσπασαν… καρδιές στο φινάλε

Έσπασαν… καρδιές στο φινάλε
PHOTO: KOSTAS VILLA
Τελικά ο Ηρακλής Λάρισας ήταν αυτός που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό του τουρνουά «Κουκουλίτσιος-Μουσιάρης» καθώς επιβλήθηκε των Αμπελοκήπων με 1-0.

Πραγματοποιήθηκε μια ενδιαφέρουσα αναμέτρηση με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τη νίκη και το φινάλε να είναι ακατάλληλο για καρδιακούς.
Ο Γιώργος Μέκρας ήταν αυτός που στο 70΄


έδωσε το προβάδισμα στους «κυανόλευκους» και αποδείχθηκε πως ήταν αρκετό για να τους χαρίσει τη νίκη. Οι ερυθρόλευκοι» άγγιξαν την ισοφάριση στα τελευταία λεπτά αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Τσιάμη στο 89΄ενώ στο 90΄ο Καλτσάς δεν κατάφερε να νικήσει από την άσπρη βούλα τον Τσιτρούλη με το 1-0 να μένεις ως το τέλος.


Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κουκλωμένος Θ. με βοηθούς τους κ.κ. Γρηγοριάδη και Γκαραβέλη.

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Αγγελής): Τσιτρούλης, Μάγγος, Αργυρούλης, Καρβούνης, Βρανάς, Παπαχρήστος, Ζαφειρίου, Μέκρας, Ζησάκης, Ψυμούλης, Κοτούμπας.
Έπαιξαν και οι Νεράτζης, Φακίτσας, Δημόπουλος, Μούτσιος, Μιχαηλίδης, Ντελόπουλος, Φιλίππου, Τσακμακίδης.
ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Τ. Σουρλατζής): Σαμαράς, Τσιάντος, Μπαρμπαγιάννης Δ., Κουσιάς, Κατσής, Αναστασάκης, Βαγιούλης, Τσίλης, Ντούπης, Τσιάντος, Καραπετσάνης.
Έπαιξαν και οι Καλτσάς, Μαυρίδης, Τριτάρης Β., Τριτάρης Α., Τσιάμης, Μεζίνι, Πότσης. 

Τελευταία
- Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΣΛ…
- Ξεχωρίζει το “el falanico” , μεγάλο ματς και στο Συκούριο…
- Δράση σε 2ο και 3ο όμιλο στη Γ΄ΕΠΣΛ…
- Ντέρμπι σε Τερψιθέα και Αρμένιο…
- Λαρισινή μονομαχία στη Νεάπολη…
- Να κάνει “restart” θα επιδιώξει η ΑΕΛ Futsal…
- Το πρόγραμμα του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ…
- Στυλοβάτης… στην άμυνα του Φαλανιακού
- Επιστροφή «Νίνη» στη Γιάννουλη…
- Από την Ακαδημία Ολύμπικ, στον δρόμο της καταξίωσης…
















>
















