Ποιος Ντουκαντάμ; Κρητικός λέμε και κλαίμε!!!

Ποιος Ντουκαντάμ; Κρητικός λέμε και κλαίμε!!!
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον έμπειρο πορτιέρο Γιάννη Κρητικό ο οποίος απέκρουσε τέσσερα πέναλτι!!! θυμίζοντας έντονα τον μεγάλο Ρουμάνο πορτιέρο της Στεάουα Βουκουρεστίου, Χέλμουτ Ντουκαντάμ, η Αναγέννηση Πουρναρίου πέταξε… εκτός θεσμού τον Πυργετό επικρατώντας στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι με 3-0 (κ.α. 3-3, παράταση 3-3).
Βλέπετε το 1986 ο υψηλόσωμος πορτιέρο είχε αποκρούσει τέσσερα πέναλτι απέναντι στη Μπαρτσελόνα και χάρισε στην ομάδα του το Κύπελλο πρωταθλητριών και έτσι βάδισε στα χνάρια του και ο «Ντουκαντάμ» του Πουρναρίου!
Σε ένα άκρως χορταστικό ματς όπου οι γηπεδούχοι πήραν δύο φορές προβάδισμα στο σκορ με «αέρα» δύο τερμάτων (2-0 και 3-1) αλλά οι «βυσσινί» έδειξαν χαρακτήρα και οδήγησαν το ματς πρώτα στην παράταση και μετά στη «ρώσικη ρουλέτα».
Για την Αναγέννηση ο Άκης Νεμπεγλέρας σκόραρε δις ενώ δίχτυα βρήκε και ο Παπαδάμος ενώ για τους «βυσσινί» ο Γιώργος Βάρσος βρήκε δύο φορές δίχτυα και μάλιστα το πρώτο για χάι λάιτς με απίστευτη εκτέλεση φάουλ ενώ σκόραρε και ο Ρακίπι Ν.
Στα πέναλτι για τους νικητές σκόραραν οι Ζαϊρές, Κρητικός Μ. και Κρητικός Θεοφ.
ΠΟΥΡΝΑΡΙ (Δ. Κωστής): Κρητικός Γ., Μήλιος (46΄Κρητικός Μιχ.), Κώτσιας, Μακρής, Νεμπεγλέρας, Λιόγκας (60΄Κρητικός Θεοφ.), Ζαϊρές, Καφαντάρης (100΄ Λανάρας), Παπαδάμος, Γκαντόγλου (70΄Σιούτας).
ΠΥΡΓΕΤΟΣ (Γ. Μπάγκας): Πήλιουρας, Περκέτσι (80΄Αδάμος), Κούμε, Καμάμι, Τσάκε, Τζιόλας, Ρακίπι Ν., Ρήγας (46΄Παζάρας), Βάρσος, Ρακίπι Αγγ., Πουρλιώτης (110΄Καρυώτης).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















