Νικηφόρο πέρασμα των Γόννων…

Νικηφόρο πέρασμα των Γόννων…
Μπορεί στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ ο Όλυμπος Γόννων να πραγματοποιεί μουδιασμένο ξεκίνημα, όμως στο Κύπελλο είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα και το επιβεβαίωσε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Χειμάδι όπου και επιβλήθηκε με 3-0.
Οι «κυανόλευκοι» του Κώστα Κουτσούκη πήραν προβάδισμα στο σκορ στην εκπνοή του α΄μέρους με τον Καραγκιόζη μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, για να ακολουθήσουν άλλα δύο τέρματα στην επανάληψη από τους Παιδή (50΄) και Κοντογιάνη (85΄).
ΧΕΙΜΑΔΙ (Γ. Νούσιος): ΤΖικόπουλος, Παναγιωτίδης, Τόπης, Παπακωστούλης, Ζαβαντής, Σαμαράς, Τζαβάρας, Τάσιος, Μπάτζιος, Δασκαλόπουλος, Νούσιος.
ΓΟΝΝΟΙ (Κ. Κουτσούκης): Ζεϊμπέκης, Τσιντζιλώνης, Γκουγκουλιάς, Πανδρεμένος, Γκρίτζιας (80′ Κοντογιάννης), Μαρκεγκάι, Παναγιώτου, Μούτος, Παιδής (67′ Βάνης), Καραγκιόζης (70′ Ποντίκας), Καραδούκας.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















