Με οδηγό τον Καρβούνη…

Με οδηγό τον Καρβούνη…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον ικανότατο στράικερ Γιώργο Καρβούνη ο οποίος σκόραρε δις και είχε μια ασίστ, ο Αετός Αμυγδαλέας «σφράγισε» το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου επικρατώντας με 3-0 του Παναγροτικού Νίκαιας που έκανε φιλότιμη προσπάθεια.

Οι παίκτες του Δημήτρη Καπετανόπουλου φρόντισαν να δείξουν ποιος είναι το αφεντικό του ματς από το α΄μέρος όπου και κυριάρχησαν, πέτυχαν δύο γκολ και έβαλαν τις βάσεις για την πρόκριση.

Στον αντίποδα το νεανικό συγκρότημα του Βασίλη Ταχτιντή που αγωνίζεται δύο κατηγορίες πιο κάτω, προσπάθησε να φανεί ανταγωνιστικό κυρίως στην επανάληψη όπου πίεσε αρκετά αλλά δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ.

Ο Καρβούνης έδειξε τον δρόμο…
Το σκορ άνοιξε μόλις στο 10΄ο Γιώργος Καρβούνης ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Χαβίλα και σημάδεψε σωστά κάνοντας το 0-1 ενώ στο 34΄ο Καρβούνης βρήκε ωραία τον Βασίλη Σπανό ο οποίος με διπλή προσπάθεια πέτυχε το 0-2.
Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Σπανό (9΄, 19΄) και Σάρα (24΄).

Για τους Νικαιώτες η μεγαλύτερη στιγμή καταγράφηκε στο 17΄όταν ο Τριανταφυλλόπουλος βρέθηκε απέναντι από τον Κωνσταντίνου αλλά ο εξαιρετικός πορτιέρο απέκρουσε εντυπωσιακά ενώ στο 28΄ο Περδίκης με τάκλιν για σεμινάριο πήρε τη μπουκιά μέσα από το στόμα του Χριστοδούλου που ήταν έτοιμος να πυροβολήσει…

Ανέβηκε ο Παναγροτικός, καθάρισε… ο Καρβούνης
Στην επανάληψη οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και έκαναν την απέλπιδα προσπάθεια προκειμένου να ανατρέψουν τα δεδομένα χωρίς όμως να μπορέσουν να πετύχουν κάτι καλό, με τον Τριανταφυλλόπουλο στο 54΄να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι μετά από εξαιρετική εκτέλεση κόρνερ.
Τελικά ο Αετός ήταν αυτός που βρήκε και ένα τρίτο τέρμα και πάλι με τον Γιώργο Καρβούνη στο 75΄γράφοντας έτσι το τελικό 0-3.
Η διαιτησία

Πολύ καλή η διαιτησία του Χρήστου Νίτσα που είχε άξιους συμπαραστάτες τους κ.κ. Τσαπράζη και Παπαγεωργίου.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Β. Ταχτιντής):

Χαβίλας, Σουπεκιώτης, Πανδρεμένος (60΄Φουρίκης), Ντουρουντάκης, Τριανταφυλλόπουλος (76΄Ανδρεόπουλος), Σώκος, Κατσιάβας (79΄λ.τ Αετόπουλος), Χριστοδούλου, Καραφέριας, Ξιώνης, Γκατζούλης (68΄Τίκας).
ΑΜΥΓΔΑΛΕΑ (Δ. Καπετανόπουλος):

Κωνσταντίνου, Κλούρας (56΄Χατζηιωαννίδης), Περδίκης, Μούτσιος (39΄λ.τ Ευαγγελούλης), Πολύζος, Ντιντής, Αντωνόπουλος, Σάρα (44΄Δημητρέλης, 70΄λ.τ Γκαραβέλης), Σπανός, Καρβούνης, Ανδριανόπουλος.
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















