Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο Ηρακλής…

Ίδρωσε αλλά τα κατάφερε ο Ηρακλής…
Έστω και στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι 5-4 (κ.α. 0-0, παράταση 0-0), ο Ηρακλής Λάρισας πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Κυπέλλου, φεύγοντας αλώβητος από την Αμπελιά.
Κέρδος πέρα από την πρόκριση για τους «κυανόλευκους» που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, ήταν η παρουσία των ταλαντούχων (Ράχης, Κυριάκης, Παπαδάκος, Χριστακέας) ο οποίοι και άφησαν και πάλι πολλές υποσχέσεις για το μέλλον με την αγωνιστικότητα τους, στέλνοντας το μήνυμα πως η «μηχανή» του Ηρακλή δουλεύει καλά στις ακαδημίες.
Όσο για το παιχνίδι ήταν άκρως δραματικό με τις δύο ομάδες να δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν τόσο στην κανονική διάρκεια του αγώνα, όσο και στην παράταση αλλά έλυσαν τις διαφορές του στη «ρώσικη ρουλέτα», με τον Ηρακλή να πανηγυρίζει απέναντι στους «κόκκινους» που στο ντεμπούτο των Βαγγέλη Μπρισίμη-Θοδωρή Εμμανουήλ, εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί, έχοντας δοκάρι με τον Περήφανο λίγο πριν την εκπνοή.
Η διαδικασία των πέναλτι:
Για τους «κυανόλευκους» ευστόχησαν οι Ψωμολιάς, Νάστας, Γιαννακόπουλος, Φώτος και Ζαφειρίου ενώ για την Αμπελιά βρήκαν δίχτυα οι Γεωργούλας Θ., Σαϊτης, Σαμαράς, Περήφανος και ο Σελήνης σημάδεψε το δοκάρι.
ΑΜΠΕΛΙΑ (Β. Μπρισίμης-Θ. Εμμανουήλ): Γεωργούλας Θωμ., Σερίφης, Σελήνης, Περήφανος, Αγγέλης, Βέης, Σαΐτης, Σουλτούκης (80′ Λαζαρίδης), Γεωργούλας Θοδ., Γαρουφαλιάς (108′ Γκρίτζας), Σαμαράς.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Ντιντής Σ., Λάμπρου, Γιαννακόπουλος, Ψωμολιάς, Ντιντής Αθ., Ζαφειρίου, Γκιουρσάνης (103′ Χριστακέας), Κυριάκης (76′ Παπαδάκος), Ράχης (86′ Κακαβίτσης), Φώτος, Νάστας.
*Οι άνθρωποι του Ηρακλή Λάρισας αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τον Ολυμπιακό Αμπελιάς και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Πέτρο Μπανιά για την άψογη φιλοξενία τους στην μεταξύ τους αναμέτρηση, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως τέτοιου είδους συμπεριφορές προάγουν το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και αξίζουν ιδιαίτερης μνείας…
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















