Επέστρεψε δριμύτερος ο Δολιχιακός…

Επέστρεψε δριμύτερος ο Δολιχιακός…
Δύο νίκες και μια ισοπαλία είναι ο απολογισμός του Δολιχιακού στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος στον 1ο όμιλο της Γ΄ΕΠΣΛ, στέλνοντας μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση πως ήρθε για να μείνει, επιστρέφοντας δριμύτερος στα γήπεδα της ΕΠΣΛ.
Μετά από έξι χρόνια αγωνιστικής απραξίας, οι «κόκκινοι», δείχνουν σα να μην πέρασε μια μέρα, κάνοντας αισθητή την παρουσία τους με το καλημέρα, με τον Στέφανο Σουγλή να είναι αυτός που κινεί τα νήματα.
Αρωγός στέκεται η διοίκηση με τους Χρήστο Θεοδωράκη, Θεόκλητο Τσιόγκα, Χρήστος Μαντζάρα, Κώστας Λιόβα, Θωμάς Λιόλιο, Φώτη Κλεισιάρη και Θοδωρή Μαντζάρα, να βάζουν πλάτη με τη σειρά τους, για το καλό του συλλόγου.
Ο Δολιχιακός που αποτελεί σταθερή αξία στο ερασιτεχνικό στερέωμα, με παιδιά που κατάγονται από το χωριό και την ευρύτερη περιοχή και θέλουν να παρουσιάσουν και πάλι κάτι καλό όπως τον παλιό καλό καιρό.
Τελευταία
- Ματσάρα «Χ»ωρίς νικητή στην Τερψιθέα!
- Με δράστη τον Καρατζούκου…
- Απόδραση… του Ηρακλή Λάρισας!
- Εξαιρετικός ο Κίσσαβος Συκουρίου…
- Μοιρασιά στο Μακρυχώρι…
- Ο Τσανάς λύτρωσε… τον Τοξότη!
- Ο Παραφέστας είχε τον τελευταίο λόγο…
- Καταιγιστικοί… οι Αμπελόκηποι!
- Ισοπαλία στην Τερψιθέα…
- Στο +4 ο Ηρακλής Λάρισας, μεγάλη νίκη για το Μαυροβούνι…
















>
















