.:: Larisa Goal ::. Ημιτελικοί «φωτιά» στο Κύπελλο…
Ad Here
.
alt

alt

alt

alt

alt

alt<
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
26 Ιανουάριος 2012

Ημιτελικοί «φωτιά» στο Κύπελλο…

Προβολές: 1647

alt

Ημιτελικοί «φωτιά» στο Κύπελλο…

Συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου. Παρέστησαν οι διοικητικοί Λευτέρης Γρηγοριάδης, Γιάννης Βλάγκας, Βασίλης Μητροδήμος, Βασίλης Νταβαρούκας, Τέλης Γκούμας και Κώστας Λυγούρας. Συζητήθηκαν διάφορα τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, ενώ έγινε ενημέρωση για το περιεχόμενο εισερχόμενων εγγράφων. Πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

Ορισμός γηπέδων αγώνων τιμωρημένων ομάδων:
-Ο αγώνας Ελευθεριακός – Ηρακλής Χάλκης, της 29-1-2012 θα γίνει στις 15΄00 στο γήπεδο Πλατυκάμπου
-Ο αγώνας Άρης Κουλουρίου – Αναγέννηση Φαρσάλων, της 29-1-2012 θα γίνει στις 15΄00 στο γήπεδο Γιάννουλης
-Ο αγώνας Πανιώνιος Νέας Σμύρνης – Αμπελόκηποι, της 29-1-2012 θα γίνει στις 15΄00 στο γήπεδο Κουλουρίου.Ορισμός αναβληθέντων αγώνων
-Οι δύο αγώνες της Προοδευτικής Βερδικούσιας, που είχαν αναβληθεί λόγω της κακοκαιρίας, ορίστηκαν και θα διεξαχθούν στο γήπεδό της, με ώρα έναρξης την 15.00΄, ως εξής:
Προοδευτική – Ίκαρος Νεάπολης την Τετάρτη 1-2-2012
Προοδευτική – Τοξότης Λάρισας την Τετάρτη 8-2-2012


Άλλες αποφάσεις:
-Έγινε δεκτό αίτημα της ομάδας Πελασγιώτιδα και ο αγώνας της με αντίπαλο την ομάδα Μ. Αλέξανδρος Χαλκιάδων, θα γίνει το Σάββατο 28 Ιανουαρίου και ώρα 15.00΄, στο γήπεδο Μελισσοχωρίου
-Ύστερα από αίτημα του Δήμου Ελασσόνας αλλάχτηκε το γήπεδο διεξαγωγής του αγώνα Π.Ο. Μ. Ελευθεροχωρίου – Ίκαρος Νεάπολης και το ματς θα γίνει στο γήπεδο  Στεφανόβουνου, στις 28 – 1- 2012 και στις 15.00΄.
-Έγινε αποδεκτή η παραίτηση από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος στο οποίο αγωνίζονταν, της ομάδας ΑΕ Δαμασουλίου.
-Για τεχνικούς λόγους μετατέθηκε η ημέρα διεξαγωγής της Γ.Σ. της Ένωσης, από την 31η Ιανουαρίου, στην 7η Φεβρουαρίου 2012.
-Η Επιτροπή Διαιτησίας ενημέρωσε το διοικητικό συμβούλιο για τη λειτουργία νέας σχολής Διαιτησίας, που θα ξεκινήσει να λειτουργεί την 13η Μαρτίου 2012 και το δ.σ. αποδέχτηκε την πρότασή της.


Οι δύο ημιτελικοί αγώνες Κυπέλλου
Μετά από κλήρωση που έγινε στα γραφεία της Ένωσης, πριν την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου, αναδείχτηκαν τα 2 ζευγάρια των ημιτελικών αγώνων του Κυπέλλου της Ένωσης, που είναι τα εξής:
Δόξα Αργυροπουλίου – Δωτιέας Αγιάς
Αμπελωνιακός – Μαχητής Τερψιθέας
Η γραμματεία της Ένωσης, βάσει του προγράμματος των πρωταθλημάτων στα οποία αγωνίζονται οι 4 ομάδες, όρισε το αγώνα του Αμπελώνα την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2012 και ώρα 15.00 και τον αγώνα του Αργυροπουλίου την επόμενη ημέρα Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012, την ίδια ώρα.


Αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής…
Με παρόντα και τα τρία μέλη της, τους δύο δικηγόρους κ.κ. Μάριο Σπυράτο, Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη και τον Δημήτρη Τηλιό, συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και με βάση τα όσα προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα, τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και τα όσα αναγράφηκαν στις παρατηρήσεις των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων, των συναντήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, των πρωταθλημάτων της Ένωσης, επέβαλλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές σε ομάδες και ποδοσφαιριστές:
-Στην ομάδα Δάφνη Γλαύκης χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί στο τέλος του αγώνα Ατρόμητοι/Θύελλα Λάρισας – Δάφνη Γλαύκης της 21-1-2012, οπαδοί της μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν φραστικά προς τον διαιτητή, ενώ ένας εξ αυτών τον έσπρωξε.
-Στην Ομάδα ΑΕ Μελίας χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ, γιατί  ποδοσφαιριστές της προκάλεσαν 7λεπτη διακοπή του αγώνα Αβέρωφ – ΑΕ Μελίας της 22-1-2012 διαμαρτυρόμενοι για αποφάσεις του διαιτητή, ενώ μετά τη λήξη του αγώνα και κατά την αποχώρηση των διαιτητών από τα αποδυτήρια (συμπληρωματική έκθεση διαιτητή) οπαδοί της ομάδας επιτέθηκαν φραστικά κατά των διαιτητών και τους εξύβρισαν. Δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας που αναφέρονταν στη συμπληρωματική έκθεση του διαιτητή ότι συμμετείχαν στην φραστική επίθεση κατά των διαιτητών, απαλλάχθηκαν.
-Παράγοντας της ομάδας Αβέρωφ Λάρισας, τιμωρήθηκε με  1 αγωνιστική εκτός αγωνιστικού χώρου, αφού αποβλήθηκε από τον διαιτητή κατά τη διάρκεια του αγώνα Αβέρωφ – Μελία, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.
-Για την ίδια αιτία και με την ίδια ποινή τιμωρήθηκε παράγοντας της ομάδας Όλυμπος Αιγάνης (αγώνας Όλυμπος Αιγάνης – Άρης Λάρισας).

Επικύρωση μη διεξαχθέντων αγώνων
Οι αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου ΑΟ Δαμασουλίου – ΑΟ Βρυοτόπου και Προοδευτική Λάρισας – Θερμαϊκός Στομίου, που δεν έγιναν ύστερα από έγκαιρη παραίτηση που υπέβαλαν οι γηπεδούχες ομάδες, κατακυρώθηκαν υπέρ των φιλοξενούμενων ομάδων με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα, ενώ από τις γηπεδούχες ομάδες που υπέβαλαν την παραίτηση, αφαιρούνται 2 βαθμοί από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζονται φέτος και άλλοι 2 βαθμοί από τους βαθμολογικούς πίνακες των πρωταθλημάτων που θα αγωνιστούν την ποδοσφαιρική περίοδο 2012 – 2013.Ποινές σε ποδοσφαιριστές
ΚΟΛΟΒΟΣ Ν., Φαλανιακός, εξύβριση αντιπάλου (αρχηγός), 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ Β., Σμόλικας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ Ε., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ Χ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ Χ., Δάφνη Γλαύκης, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ
ΚΟΥΣΙΑΣ Κ., Αμπελόκηποι, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ
ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ Μ., Ηρακλής Χάλκης, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΤΣΙΡΟΠΟΥΛΟΣ Ι., Ροδιακός, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΜΠΟΥΛΙΚΑΣ Χ., Όλυμπος Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α. Κ., ΑΕ Μελίας, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ
ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΕΥ., Αετός Αμυγδαλέας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΤΣΙΦΛΙΖΟΓΛΟΥ Ι., Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ Γ., Ατρόμητος Βαμβακούς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ Γ., Αβέρωφ Λάρισας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΜΠΑΝΤΗΣ Γ., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΛΕΤΣΙΟΣ Χ., ΠΟ Μ. Ελευθεροχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΑΡΑΜΠΕΚΟΣ Α., Όλυμπος Αιγάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΖΑΡΡΗΣ Π., Ίκαρος Νεάπολης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΒΛΙΩΡΑΣ Δ., Ακαδημία Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΚΕΣΕΟΓΛΟΥ Λ., Ναρθάκι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΠΑΛΑΜΙΔΑΣ Μ., Ακαδημία Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ
ΝΤΟΚΟΣ Α., Αναγέννηση Ευαγγελισμού, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt