Με τεσσάρα στους «4» ο Ηρακλής Λάρισας…

Με τεσσάρα στους «4» ο Ηρακλής Λάρισας…
Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ
Ένα εύκολο απόγευμα πέρασε στο Μαυροβούνι ο Ηρακλής Λάρισας μιας και επικράτησε της ομώνυμης ομάδας με 4-0 και «σφράγισε» έτσι το εισιτήριο για τους «4» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.

Η διαφορά δυναμικότητας ήταν εμφανής, με το συγκρότημα των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου αν και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση του, έδειξε και πάλι ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Από τη μεριά τους οι «πετεινοί» του Δημήτρη Κουκουλιάφκα έκαναν κάτι παραπάνω από φιλότιμη προσπάθεια και σίγουρα είχαν οφέλη με την παρουσία αρκετών νεαρών παικτών που άφησαν υποσχέσεις για το μέλλον.

Με οδηγό τον Λώττα…
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Άρης Λώττας ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 16΄με δυνατό σουτ αλλά και αυτός που έκλεισε τον χορό των τερμάτων στο 78΄μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ.

Για τους «βυσσινί» σκόραραν και οι Παπαδόπουλος (29΄ με σουτ) και Αλεξίου (59΄με πλασέ μετά από ωραία σέντρα του Τάρτα) ενώ απώλεσαν κι άλλες ευκαιρίες για να σκοράρουν κυρίως με τους Ζαφειρίου (35΄, 76΄), Αλεξίου (47΄), Κυριαλάνη (72΄-απέκρουσε ο Μπατζέλας Β. προ της γραμμής), με τον Ριζόπουλο να πραγματοποιεί σωτήριες επεμβάσεις.

Όσο για τους γηπεδούχους απείλησαν κυρίως με τους Ακριβόπουλο, Ράχη και Κακαζούκη.
Πριν την έναρξη του αγώνα, ο αρχηγός του Ηρακλή, Αλέξανδρος Γκαλίτσιος πρόσφερε ανθοδέσμη στον τερματοφύλακα του Μαυροβουνίου, Τάσο Ριζόπουλο με αφορμή τον άδικο χαμό του πατέρα του Γιώργου, εκφράζοντας φυσικά και συλλυπητήριες ευχές εκ μέρους όλου του Ηρακλή.

Η διαιτησία
Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης Μάκης Μπουρουζίκας που είχε άξιους συμπαραστάτες τους Κώστα Στάικο και Βασίλη Μάνο.
ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Δ. Κουκουλιάφκας):

Ριζόπουλος, Παπαμάνος (57΄λ.τ Μπατζέλας Β.), Κακαζούκης, Μπατζέλας Ν., Μπάγκας Κ., Κολιοφούτης, Μαγγόλας, Ράχης, Ακριβόπουλος, Πασσιάς, Ντούρας (46΄Εμμανουήλ).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Χ. Χατζηλιάδης-Θ. Τριανταφυλλόπουλος):

Παπαγιάννης, Τάρτας, Κυριαλάνης, Καμπέρης, Γκαλίτσιος, Μπάμης (77΄ Σταμάτης), Ναρίνογλου (65΄Γκίκας), Παπαδόπουλος, Ζαφειρίου (80΄ Μπρακαμόντε), Λώττας (80΄Χριστίδης), Αλεξίου (80΄Βαγενάς).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















