Ο Κοντοθανάσης έστειλε στον τελικό τον Π.Ο.Ε…

Ο Κοντοθανάσης έστειλε στον τελικό τον Π.Ο.Ε…
Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Δημήτρης Κοντοθανάσης στο 76΄ με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, ο Π.Ο.Ε κατάφερε να φύγει με την πρόκριση από τα Φάρσαλα, επικρατώντας του Αχιλλέα με 1-0 και θα βρίσκεται και πάλι στον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της ΕΠΣΛ όπου και θα αντιμετωπίσει το Μαυροβούνι.
Όπως αναμενόταν μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα, τα πάντα ήταν ανοιχτά, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με πείσμα την πρόκριση, είχαν τις δικές τους καλές στιγμές για να σκοράρουν αλλά οι Ελασσονίτες είχαν την ουσία.
Από τη μεριά τους οι Φαρσαλινοί που άγγιξαν την ισοφάριση στις καθυστερήσεις αλλά ο Γούπος απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Κούλπα, εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Κοντογιώργου.
Και πιο συγκεκριμένα οι άνθρωποι του Αχιλλέα υποστηρίζουν πως στην αρχή της φάσης δεν υπήρξε φάουλ πάνω στον Κακάμη απ’ όπου προήλθε το 0-1, στο πρώτο μέρος σε ένα σκληρό μαρκάρισμα του Περτζιόνι πάνω στον Παπακωνσταντίνου σε υποσχόμενη επίθεση, θεώρησαν ότι έπρεπε να τιμωρηθεί με κόκκινη κάρτα και στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης μετά από μία εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στα καρέ του ΠΟΕ, ζήτησαν χέρι και παράβαση πέναλτι.
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Δ. Μπουκουβάλας): Σταυράκης, Κούλπας, Χατζηλιάδης, Καραμπούζης, Κουρτεσιώτης, Λάιος, Αετόπουλος (70’ Γκαραλιάκος), Καραλαλούλης (67’ Τσατσελάρι), Παπακωνσταντίνου (87’ Πασσιάς), Μακρής, Ματούλας (87’ Κερμελίδης).
Π.Ο.Ε (Ν. Φώλλας): Γούπος, Κακάμης, Νταμπώσης (78′ Κούκος), Λαγός, Περτζιόνι (46’ Τσάτσος), Κοντοθανάσης, Κυρίτσης Θ., Ντουλάγκ (46 Μπέλλος), Μουλτσιάς (73’ Γκαμπέτας), Καραγκούνης, Ιγγλέζος (88’ Καραμούλας).
Τελευταία
- Λείπει ο «Κόλο»…
- Έβαλε το στίγμα του στα μέρη μας…
- Πρόσφεραν έργο…
- Καντάρια… μπάλα ο «Χάτζη»!
- Πλήρης η Α΄ DE-TOX 2026-27
- Και ο Καραμούλας στο παρεάκι του Οικονόμου…
- Σημαντική προσθήκη για τον ΠΑΟΛ Αβέρωφ…
- Συνεχίζει και ο Γκουντίκας στον Απόλλωνα Λάρισας…
- Νέα σελίδα στον Π.Ο. Ελασσόνας…
- Ποιος Τεντόγλου; «Ζλάταν», λέμε!
















>
















