Την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο ημιτελικός, Βλαχογιάννι-Σμόλικας

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου ο ημιτελικός, Βλαχογιάννι-Σμόλικας
Την ερχόμενη Τετάρτη 20 Μαρτίου στις 16:00 στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας» στην Τσαριτσάνη, θα διεξαχθεί ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, ανάμεσα στη Δόξα Βλαχογιαννίου και τον Σμόλικα.
Σε ένα παιχνίδι όπου το κίνητρο είναι ισχυρό και για τους δύο, με τη Δόξα να θέλει την πρόκριση στον τελικό για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά την παρθενική της εμφάνιση την περίοδο 2013-14 (6 Μαρτίου το 2014) όπου και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τη Δήμητρα Γιάννουλης ενώ ο Σμόλικας βρίσκεται μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση καθώς θέλει να κλείσει θέση για πρώτη φορά σε αυτό το μεγάλο ραντεβού.
Αντίθετα το άλλο ζευγάρι Κιλελέρ-Π.Ο.Ε όπως όλα δείχνουν, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 17 Απριλίου, κάτι το οποίο θα οριστικοποιηθεί πιθανόν τις επόμενες μέρες.
















>
















