Ad Here
Περιφερειακό - ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣ
09 Μαϊ 2024

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή;

Προβολές: 927

alt

Πώς τα φέρνει έτσι η ζωή;

Πως τα φέρνει έτσι η ζωή, μια φράση που ταιριάζει γάντι στην περίπτωση των δύο προπονητών, Κώστα Κατσάρα (Κιλελέρ) και Νίκο Χρόνη (Σμόλικας).

Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης όπου θα κοντραριστούν σε λίγες ώρες, διεκδικώντας το τρόπαιο, σε έναν τελικό πρόκληση και για τους δύο, στο ίδιο γήπεδο είχαν αγωνισθεί ως συμπαίκτες με τη φανέλα της ΑΕΛ πριν αρκετά χρόνια.

Ο καθένας χάραξε τη δική του πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου, αυτήν της προπονητικής και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία, με το ήθος και τον αδαμάντινο χαρακτήρα τους να κάνουν τη διαφορά.

Και μιας και γίνεται η αναφορά για τους δύο τεχνικούς, να θυμίσουμε πως ο Κώστας Κατσάρας αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ το 2018 όταν καθοδηγούσε τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, έχοντας μάλιστα παίκτη τον στενό του συνεργάτη στο Κιλελέρ, Βαγγέλη Κολιό (το σήκωσε και πέρσι με τον Π.Ο.Ε στο πλευρό του Νίκου Φώλλα).

alt

Ενώ ως ποδοσφαιριστής το κατέκτησε την περίοδο 1992-93: ΑΕ Λάρισας – ΑΕ Τυρνάβου 7-6 στα πέναλτι (κ.α. 1-1) όταν αγωνιζόταν στην ΑΕΛ αλλά και την περίοδο 1995-96: Ηρακλής Λάρισας – Ηρακλής Χάλκης 1-0 και μάλιστα στη β΄ φάση ο Ηρακλής Λάρισας αγωνίσθηκε στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδος στη Θεσσαλονίκη με τον Εθνικό Κατερίνης και έχασε με σκορ 2-1.

Από τη μεριά του ο Νίκος Χρόνης το σήκωσε… μόνο ως ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Λάρισας την περίοδο 1998-99: Ηρακλής Χάλκης – Απόλλων Λάρισας 0-2.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

<alt

>

alt

>

>

alt

alt

alt

alt