Με ήρωα τον Μπαρμπαγιάννη!

Με ήρωα τον Μπαρμπαγιάννη!
Μια μέρα μετά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, ο έμπειρος πορτιέρο του Όλυμπου Γόννων, Γιώργος Μπαρμπαγιάννης είπε «όχι» στους παίκτες της Μελιβοίας, απέκρουσε τρία πέναλτι στη διαδικασία των πέναλτι και χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του με 3-2 (κ.α. 3-3).
Ματς ακατάλληλο για καρδιακούς με τους παίκτες του Φιλοκτήτη να ξεκινάνε εντυπωσιακά στο ματς παίρνοντας σοβαρό προβάδισμα με 2-0 χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Γάλλος (31΄) και Πασιάς (34΄).
Στη συνέχεια οι παίκτες των Γόννων αντέδρασαν και έφεραν τούμπα το ματς με τον Βαγγέλη Μπούμπουλη να σκοράρει δις ενώ βρήκε δίχτυα και ο Κωστούλας με πέναλτι.
Όμως ο Νίκος Γκουντάρας στο 86’ έγραψε το 3-3 και στη συνέχεια οι Μελιβοιλωτες είχα δύο δοκάρια με τους Πασιά και Μανζαφλάρα και έτσι οδηγήθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι εκεί όπου έλαμψε το άστρο του Μπαρμπαγιάννη.
Για τους νικητές ευστόχησαν οι Ράπτης, Σερίφης και Κωστούλας ενώ αστόχησε ο Μπούμπουλης (άουτ) ενώ για τον Φιλοκτήτη, Γάλλος και Καραγιάννης βρήκαν δίχτυα ενώ αστόχησαν οι Γκουντάρας Ν., Γκουντάρας Δ. και Πασιάς, με τον Μπαρμπαγιάννη να κατεβάζει… ρολά!
ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Γ. Βαϊτσης): Σουλιώτης, Γκουντάρας Ν., Γκουντάρας Δ., Πασιάς, Χαρατσής, Μαντζαφλάρας, Καραγιάννης, Γάλλος, Μαλαχτάρης (70΄Γκουγκουλιάς), Μηλίτσης., Γουργιώτης.
ΓΟΝΝΟΙ (Δ. Κωστής): Μπαρμπαγιάννης, Χατζούλης (46΄Στουρνάρας), Ράπτης, Κακούσιος (46΄Τζιμόπουλος), Γουγουλιάς, Βούγιας (46΄Καρβούνης), Σερίφης, Κολτσίδας, Κυρίτσης (46΄Τζίκος) Κωστούλας, Μπούμπουλης Βαγ.
Τελευταία
- Ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς…
- Σούπερ κίνηση για την Ακαδημία Ολύμπικ...
- Ο Θερμαϊκός ψωνίζει... από το πάνω ράφι!
- Εμπειρία στην άμυνα των Αμπελακίων…
- Νέα πρόκληση για τον Κυριάκο...
- Στο πλευρό της ΑΕΛ Futsal η Περιφέρεια Θεσσαλίας
- Νέο τεχνικό τιμ στην ακαδημία της Πελασγιώτιδας...
- Η LA ACADEMY δυναμώνει το προπονητικό της επιτελείο!
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
















>
















