Ο Παναγροτικός έκανε την έκπληξη…

Ο Παναγροτικός έκανε την έκπληξη…
Ο Παναγροτικός Νίκαιας έκανε την έκπληξη μιας και «πέταξε» εκτός Κυπέλλου το Ναρθάκι που αγωνίζεται μια κατηγορία πιο πάνω, κερδίζοντας με 1-0.
Το γκολ του Χρήστου Αετόπουλου στο 24΄ με σουτ ήταν αρκετό για να χαρίσει τη μεγάλη πρόκριση στο συγκρότημα του Χρήστου Λιάπη που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κυρίως στο α΄μέρος.
Στην επανάληψη οι παίκτες του Ναρθακίου, ανέβασαν στροφές, έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης αλλά δεν τα κατάφεραν, με τον Παναγροτικό που είχε δύο δοκάρια στην επανάληψη με τους Ξιώνη (65΄) και Τίρχα (80΄), να πανηγυρίζει μια σπουδαία νίκη.
Δοκάρι για το Ναρθάκι είχε ο Αγγελουσόπουλος στο φινάλε.
ΠΑΝΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ (Χ. Λιάπης): Κατσανούλης, Νούσιας, Τίρχας, Γεωργόπουλος, Περήφανος (71΄Καλαϊτζίδης), Μάρης, Τίκας (60΄Ανυφαντής), Ξιώνης, Ολλομάνι (60΄Καρατζιώτζικας), Αετόπουλος, Ψαρούλης Β. (46΄Κόκκινος).
ΝΑΡΘΑΚΙ (Χ. Ανδρεόπουλος): Κατσανάκης, Κρίθος, Κυριτσόπουλος, Δημητρόπουλος, Φούσα Αμν., Αρσενόπουλος, Κουκουθάκης, Παπακωνσταντίνου, Μαργαριτόπουλος, Χισενάι, Φούσα Αντζ.
Έπαιξαν και οι: Καφετζής, Αγγελουσόπουλος, Πλίτσης και Ρούσας.
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















