Δυνατά ματς σε Συκούριο και Φιλιππούπολη…

Δυνατά ματς σε Συκούριο και Φιλιππούπολη…
Δύο δυνατά ματς σε Συκούριο και Φιλιππούπολη περιλαμβάνει το πρόγραμμα της φάσης των «8» του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ, με έπαθλο το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του θεσμού.
Από τη μια στο Συκούριο, ο τοπικός Κίσσαβος διασταυρώνει τα ξίφη του με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας, σε μια αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο αξιόλογες ομάδες που διαγράφουν εξαιρετική πορεία στο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ.
Αξίζει να σημειωθεί πως και οι δύο αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα, έληξαν ισόπαλες με 1-1 και 0-0 αντίστοιχα.
Και από την άλλη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, ο πρωτοπόρος της μεγάλης τοπικής κατηγορίας, Απόλλων Λάρισας θα ψάξει τη διάκριση κόντρα στον Δωτιέα Αγιάς που βρίσκεται σε καλό φεγγάρι, με τελευταία μεγάλη επιτυχία αυτή στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Ηρακλή Λάρισας.
(Σάββατο 21/2, 15:30)
Κίσσαβος Συκουρίου-Ηρακλής Λάρισας
Απόλλων Λάρισας-Δωτιέας Αγιάς
Τελευταία
- Αέρινος… ο Γιαννάκος!
- Βράχος… στα μετόπισθεν
- Κεφάλαιο για τον Βουκεφάλα…
- Πρόσφερε πολλά…
- Μέγας… είσαι Πασκουάλ!
- Κίνηση ουσίας για τον Φιλοκτήτη!
- Αρχίζουν τα βάσανα για τον Χείμαρρο Μαρμαρίνης…
- Ο Παπαδημητρίου παίζει μεγάλη μπάλα και στο Champions League!
- Επιμένει νεανικά ο Λαρισαϊκός…
- Έσμιξαν οι «νταμπλούχοι»!
















>
















