Σαραφίδης, ο νεότερος τεχνικός σε τελικό Κυπέλλου…

Σαραφίδης, ο νεότερος τεχνικός σε τελικό Κυπέλλου…
Ο Ηρακλής Σαραφίδης που ήρθε και άλλαξε τα πάντα στο στρατόπεδο του Π.Ο.Ε, οδηγώντας τον στην κατάκτηση του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής, είναι πλέον ο νεότερος προπονητής που θα καθοδηγήσει ομάδα σε τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος τεχνικός είναι μόλις 29 ετών (γεννημένος την 1η Ιουλίου το 1997) και θέλει να γράψει τη δική του ιστορία, κατακτώντας το νταμπλ σε μια «μαγική» χρονιά για τον ίδιο, έτσι όπως εξελίσσεται.

Μάλιστα με την αυριανή του εμφάνιση στο AEL FC ARENA, ο τεχνικός του Π.Ο.Ε, παίρνει το ρεκόρ που είχαν μέχρι τώρα οι Κώστας Μπακατσής και Δημήτρης Μπουκουβάλας.

Και πιο συγκεκριμένα ο «Μπάκα» σε ηλικία μόλις 37 ετών οδήγησε τον Κεραυνό Παραποτάμου στον πρώτο τελικό στην ιστορία του συλλόγου το 2011 όπου και γνώρισε την ήττα με 2-0 από την Π.Σ. Ελασσόνας ενώ ο «Μπούκου» σε ηλικία 35 ετών, κάθισε στην άκρη του πάγκου του Δωτιέα Αγιάς το 2017 στην ήττα με 3-2 (στην παράταση) από τον Αχιλλέα Φαρσάλων.
Και φυσικά η ιστορία τους θυμίζει έντονα τον Γερμανό, Γιούλιαν Νάγκελσμαν ο οποίος και αποτελεί τον νεότερο προπονητή στην ιστορία της Bundesliga, πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του με τη Χοφενχάιμ σε ηλικία 28 ετών και έξι μηνών το 2016!
Τελευταία
- Γεννημένος αρχηγός…
- Έγινε η αρχή στον Φαλανιακό…
- Παρέμεινε ο Κολτσίδας στους Γόννους…
- Συνεχίζει στην Τσαριτσάνη ο Γκαντούνας με διττή ιδιότητα…
- Ξεκίνησαν οι ανανεώσεις στον Σμόλικα…
- Κι άλλη ανανέωση στο Αργυροπούλι…
- Στην οικογένεια της Νέας Πολιτείας ο Ζουμπουλίδης…
- Ενίσχυση για τον Κίσσαβο αλλά και ανανέωση…
- Παρέμεινε ο Χαλάτσης στη «Μπάρτσα»…
- Σακαφλιάς… ο Κοντοθανάσης!
















>
















