Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρόκριση…

Ο Ατρόμητος πανηγύρισε την πρόκριση…
Ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων αναδείχθηκε νικητής στη γειτονική μονομαχία με το Ελευθεραί καθώς επικράτησε με το χορταστικό 5-3 και πήρε έτσι την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου της ΕΠΣΛ.
Σε ένα παιχνίδι όπου τα «λιοντάρια» του Ελευθεραί έβαλαν δύσκολα στους παίκτες του Δημήτρη Μητσή που ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους στην επανάληψη και έφτασαν έτσι στην επικράτηση.
Για τους νικητές σκόραραν οι Σδράλης Αλ. (22΄μετά από ασίστ του Παιδή), Χαχάνι (27΄, 82΄μετά από προσπάθειες του Σαμαρά), Παιδής (55΄) ενώ σημειώθηκε και ένα αυτογκολ (72΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Παιδή η μπάλα βρήκε σε αμυντικό)
ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δ. Μητσής): Μπόμπολας, Δοξαριώτης (65΄Γιωτόπουλος), Τζεμολάρι, Τούσα, Κατσογιάννης (73 Μουμίν), Χασιώτης (73΄Καφφές), Φυτιλής, Σδράλης Αλ. (78΄Λαχανάς), Σαμαράς, Χαχάνι, Παιδής (73΄Καμίλης).
















>
















